Ha terhes lennél a 3. babával és a férjed nem akarná meg tartani, mit tennél?
Hiaba szologatsz be utolso, nyilvan neked tobb eszed van, es teszel is erte, hogy ne legyen harmadik.
Ha meg elcseszted, nincs visszaut.
Ti ferfiak olyan jol dobaloztok az abortusszal.
Majd kivancsi lennek, ha neked matatnanak az alhasadban, te vereznel es te sirnal minden nap az agy szelen, hogy megoltel valakit, ilyen baromi nagy szad lenne-e?
Mert ugye nektek tok jo a nobe elvezni, a nedves meleg punci, es less.rjatok, hogy mi less holnap.
Foglalkoztok is ti ezzel, cask nektek jo legyen.
Aztan meg van pofatok sajnaltatni magatokat, hogy jaj, az asszony a nyakamba varrt meg egy kolykot. A szemet!
Szegyelljetek magatokat!
Mert az mennyivel jobb, ha a 3 gyerek sír az apja után?
A kérdésből nem derült ki, hogy volt-e védekezés. De ha nem, akkor sem "a férfi nem védekezett", hanem KÖZÖSEN nem védekeztek. Ha én nem aakrok abortuszt vagy gyereket, akkor ÉN védekezek. Mert az én testem, és igen, a fériak sajnos könnyen dobálóznak az abortusszal.
Az anyák meg könnyen dobálóznak azzal, hogy a gyerekek apa nélkül nőnek fel.
Na latod, utolso valaszolo, a te megjegyzesed is alatamasztja, hogy igaz a mondas:
"Apabol lehet 100 is, anyabol csak egy van."
Ennyi vagy.
22-es, szeretnélek megnyugtatni; nem férfi vagyok, hanem nő.:-)) Négy gyereket szültem, és van már egy gyönyörű unokám is. Sajnos azt is átéltem, hogy meg kellett szakíttatnom terhességet, tehát tudom milyen érzés...
De ettől függetlenül is az a véleményem, hogy egy baba megszületését nem lehet ráerőltetni senkire. Egy kisgyerek egész életre szóló kapcsolatot jelent a szülei között, és élethosszig tartó kötöttség is mindkettőjük számára. Egy életet a világra hívni olyan fontos döntés, amiben mindkét fél közös akaratának kell érvényesülnie. Bízom benne, hogy a kérdező meg tudja majd győzni a férjét, és a végén tényleg közös boldogságot jelent majd ez a nem várt kisbaba. De akkor is szerencsésebb lett volna, ha nem hozzák magukat ilyen helyzetbe.
Én a magam részéről soha nem akartam volna gyereket szülni úgy, hogy tudom; az apja nem akarja bármilyen okból.
De ha a nő döntése, akkor miért csak a férfi védekezzen? Igen, a nőknek ilyen téren nagy hatalom van a kezében, ami egyben felelősség is. Rajta múlik, lesz-e gyerek. De talán azért a nőké a döntés joga, mert a nőké az a képesség is hogy tudnak magukon kívül másra is gondolni. Mert a nők önzetlenebbek.
Én sem hiszem, hogy képes lennék abortuszra, ezért VÉDEKEZEK. Én, mert ha úgy alakul akkor nekem kell odafeküdni, vagy kiesni a munkából, kockáztatni az egészségem a terhességgel és a szüléssel. Az én testem, az én döntésem - így én védekezek.
Az meg az önzőség csúcsa, hogy ha a férfi tényleg lelép, akkor még ő a szemét dög mert nem viseli el, hogy a feje felett döntenek egy ilyen horderejű dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!