Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes lennél a 3. babával...

Ha terhes lennél a 3. babával és a férjed nem akarná meg tartani, mit tennél?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 12:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
63%
A gyerekvállalás kétszemélyes program. Baromi jól hangzik, hogy az "én testemről ne döntsön senki". De ezen az alapon, egy férfi is nyugodtan mondhatja, hogy az én nyakamba ne varrja senki a testét egy nem kívánt és tervezett gyerekkel. Ha arra sem méltatott, hogy ELŐTTE kérdezze meg a véleményemet, és ne utólag zsaroljon érzelmileg uh-s szívveréssel, akkor pláne. Én őszintén szólva nem igazán értem az ilyen dolgokat. Ha egy férfi egyértelműen kijelenti, hogy a boldogsága teljes 2 gyerekkel, és nem vágyik többre, akkor miért kell ilyen helyzetbe hozni? Őt is meg mindkettőtöket? Miért nem lehet normálisan védekezni??
2013. jún. 6. 22:35
 22/37 anonim ***** válasza:
56%

Hiaba szologatsz be utolso, nyilvan neked tobb eszed van, es teszel is erte, hogy ne legyen harmadik.

Ha meg elcseszted, nincs visszaut.

Ti ferfiak olyan jol dobaloztok az abortusszal.

Majd kivancsi lennek, ha neked matatnanak az alhasadban, te vereznel es te sirnal minden nap az agy szelen, hogy megoltel valakit, ilyen baromi nagy szad lenne-e?

Mert ugye nektek tok jo a nobe elvezni, a nedves meleg punci, es less.rjatok, hogy mi less holnap.

Foglalkoztok is ti ezzel, cask nektek jo legyen.

2013. jún. 7. 02:19
 23/37 anonim ***** válasza:
41%

Aztan meg van pofatok sajnaltatni magatokat, hogy jaj, az asszony a nyakamba varrt meg egy kolykot. A szemet!

Szegyelljetek magatokat!

2013. jún. 7. 02:23
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Mert az mennyivel jobb, ha a 3 gyerek sír az apja után?

A kérdésből nem derült ki, hogy volt-e védekezés. De ha nem, akkor sem "a férfi nem védekezett", hanem KÖZÖSEN nem védekeztek. Ha én nem aakrok abortuszt vagy gyereket, akkor ÉN védekezek. Mert az én testem, és igen, a fériak sajnos könnyen dobálóznak az abortusszal.

Az anyák meg könnyen dobálóznak azzal, hogy a gyerekek apa nélkül nőnek fel.

2013. jún. 7. 08:12
 25/37 anonim ***** válasza:
39%

Na latod, utolso valaszolo, a te megjegyzesed is alatamasztja, hogy igaz a mondas:

"Apabol lehet 100 is, anyabol csak egy van."

Ennyi vagy.

2013. jún. 7. 10:51
 26/37 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem kell a gyerek akkor nem fintorogni kell hanem felhúzni az óvszert. Ilyen egyszerű. Persze hogy két ember döntése a gyerek válallás és az se szép ha egy nő szándékosan a férfi akarata ellenére lesz terhes. De ha mégis becsúszik akkor milyen dolog az hogy a saját feleségemet arra kényszerítem hogy elvetesse a gyerekünket, csak mert derogál még egyről gondoskodni. Megcsinálni bezzeg jól esett. De a felelősség az már nem olyan jó. A döntés mindig a nőjé, tetszik vagy sem. Az ő teste neki kell a műtő asztalra feküdni, és ő szenvedi meg jobban. Két választás van, vagy apuka is szépen bele nyugszik a dologba válallja a felelősséget és nem bújik ki alólla csak mert nehezebb. Vagy gyáva módjára kalapot emel és ott hagyja a családját, lemond mindenről amilye van. Ott az út lehet választani küzdelem vagy menekülés. Abortuszra nem mennék az biztos. Ha szeret akkor kiáll melletted és támogat, ha nem akkor előbb utóbb úgy is elhagy. De a babát már nem kapod vissza.
2013. jún. 7. 11:49
 27/37 anonim ***** válasza:
51%
Egy unokatesóm született így, nem nagyon kívánt 3. gyereknek. Azóta családos ember, naná hogy imádják a nagyszülők az unokákat, ráadásul csak ott lett unoka. Anyám nem egyszer hallotta a nővérétől, hogy de jó, hogy még unokája sem lenne, ha elvetette volna. Iszonyat bűntudata van, még az abortusz gondolata miatt is.
2013. jún. 7. 12:18
 28/37 anonim ***** válasza:
73%

22-es, szeretnélek megnyugtatni; nem férfi vagyok, hanem nő.:-)) Négy gyereket szültem, és van már egy gyönyörű unokám is. Sajnos azt is átéltem, hogy meg kellett szakíttatnom terhességet, tehát tudom milyen érzés...

De ettől függetlenül is az a véleményem, hogy egy baba megszületését nem lehet ráerőltetni senkire. Egy kisgyerek egész életre szóló kapcsolatot jelent a szülei között, és élethosszig tartó kötöttség is mindkettőjük számára. Egy életet a világra hívni olyan fontos döntés, amiben mindkét fél közös akaratának kell érvényesülnie. Bízom benne, hogy a kérdező meg tudja majd győzni a férjét, és a végén tényleg közös boldogságot jelent majd ez a nem várt kisbaba. De akkor is szerencsésebb lett volna, ha nem hozzák magukat ilyen helyzetbe.

Én a magam részéről soha nem akartam volna gyereket szülni úgy, hogy tudom; az apja nem akarja bármilyen okból.

2013. jún. 7. 19:52
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

De ha a nő döntése, akkor miért csak a férfi védekezzen? Igen, a nőknek ilyen téren nagy hatalom van a kezében, ami egyben felelősség is. Rajta múlik, lesz-e gyerek. De talán azért a nőké a döntés joga, mert a nőké az a képesség is hogy tudnak magukon kívül másra is gondolni. Mert a nők önzetlenebbek.

Én sem hiszem, hogy képes lennék abortuszra, ezért VÉDEKEZEK. Én, mert ha úgy alakul akkor nekem kell odafeküdni, vagy kiesni a munkából, kockáztatni az egészségem a terhességgel és a szüléssel. Az én testem, az én döntésem - így én védekezek.

Az meg az önzőség csúcsa, hogy ha a férfi tényleg lelép, akkor még ő a szemét dög mert nem viseli el, hogy a feje felett döntenek egy ilyen horderejű dologban.

2013. jún. 8. 19:44
 30/37 anonim ***** válasza:
39%
Egy gyerek életéről akkor kell döntést hozni, amikor még nincs itt. Ha nem akar valaki 3. gyereket, mint a férjed, akkor védekezzen rendesen. Ha ennek ellenére becsúszik, (ami elég ritka, korrekt védekezés mellett, lássuk be), akkor már nem kérdés, szerintem. Gusztustalannak tartom, hogy csak azért ne tartsa meg a harmadikat, mert kisebb, mint a másik kettő. Mert erről van szó.
2013. jún. 11. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!