Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ilyen rosszul aludt a...

Más is ilyen rosszul aludt a terhesség végén?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 hete szinte minden éjszaka 3-4 körül tudok csak elaludni, pedig nagyon álmos vagyok. Szerencsére délelött kb. 10-11-ig tudok pihenni. Kivéve, ha dokihoz kell mennem, akkor a napomat zombi üzemmódban töltöm. Egész nap nem tudok aludni. Mással is volt ilyen? 39+6 hkm

2013. aug. 2. 03:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. Az utolsó 2-3 iszonyat volt, nem tudtam pihenni, mire elszenderültem felébredtem, hogy pisilni kell... már azt hittem a vécére beviszem a párnám, mert elegem lett a kijárogatásból.
2013. aug. 2. 04:16
 2/9 Tunde1983 ***** válasza:
ma toltjuk a 33 hetet, de mar vgy ket hete este 11-12tol alszom kb 2-3ig, akkor is szunetekkel, s utana semmi. eleg nehezen viselem.
2013. aug. 2. 05:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ooo èn se tudok aludni,pont most irtam ki egy kèrdèst hogy mit csinàljak,annyira kemènyedek.Egêsz este forgolodok,mindenre felkelek.Szörnyü màr ez az egèsz! :( 35hkm
2013. aug. 2. 06:19
 4/9 anonim ***** válasza:

38+6 vagyok, világ életemben jól aludta, de most? Én ugyan elalszom este, de minden éjjel felébredek, először csak óránként pisilni, végül 2-3 felé már nem tudok visszaaludni.

Ilyenkor felébredek, és mivel van egy internetes melóm, leülök a gép elé és dolgozom :) Ha tudok, én is alszom napközben egy órát, amíg a gyerekek is alszanak. Szörnyű! Már kezdek belehülyülni, de azt hiszem, azért is alakul ez így, hogy szokja a szervezetünk megint a strapát, meg a kesze-kusza alvást, amivel a babázás jár :)

Hú, izgi, akkor Neked sem sok van hátra! Szurkolok!

38+6 h km

2013. aug. 2. 07:22
 5/9 Liluka81 válasza:

Én már most az elején sem tudok aludni 3 óránál többet éjszaka...

11 hkm

2013. aug. 2. 08:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Fiammal a terhességem utolsó heteiben már a poklok poklát éltem át.A kis édes feje, úgy nyomta a húgyhólyagomat hogy az hagyján hogy pisilni jártam, de mellette nem gyengén fájt.Amint lefeküdtem este, Jackie Chan rúgásokat végzett, és mindennek fejében még a derekam is fájt..mondjuk az szinte a terhességem elejétől.Én bizony volt hogy sírva mentem ki a konyhába, már a kimerültségtől..Nem lett volna bajom ha aludhatok reggel, de az akkor 2 éves kislányom rendszeresen 7-kor kelt, és én napközben amúgy nem gazán tudok aludni, de hiába is feküdtem le..mert amint vízszintesbe kerültem, kezdődött a kis buli a pocimban.

És annyira jó volt ez a kis magánbuli odabent, hogy simán 1 hetet ráhúzott a kiscsávó a szülés időpontjára..

De viszont gyorsan távozott.. ;-)

2013. aug. 2. 08:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Én még csak 8 hetes vagyok, de gyakorlatilag minden fordulásnál felébredek. Nem tudom miért van. Remélem 2. trimeszterben jobb lesz :)

Kitartás!!!

2013. aug. 2. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Már egy jó ideje alig alszok éjszaka. 3 korul felkelek pisilni és utána nem tudok visszaaludni. Elég nehéz, mert munkába járok és van egy 2,5 éves kislányom is.

28 hkm

2013. aug. 2. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, de rájöttem, hogyan lehet jót aludni. Oldalra fordultam egy kispárnát tettem a hasam alá ami támasztotta egy másik nagyobb vastagabb kispárnát a térdem közé Nagyon jókat tudtam így aludni 36 hetesen is ikrekkel ráadásul!:)
2013. aug. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!