Lehet, hogy emiatt megindul a szülés? :O Mire számíthatok?
Ma voltam 38 hetes ctg-n és az orvos (fogadott doki) megkérdezte utána, hogy mikorra vagyok kiírva. Mondtam, hogy 12.-e, erre, hogy oké, nézünk egy méhszájat. Eddig soha nem fájt, de ma nagyon durván vizsgált meg, éreztem, hogy több ujjal és direkt feszítve bennt, mintha tágított volna..Amikor hazaértem, rózsaszín pecsételés volt a bugyimon, de azon kívül semmi. Már napok óta fáj a derekam nagyon és vannak jóslóim, de a reggeli vizsgálat óta mintha rendszeresen (kb 2 óránként) erős keményedést éreznék a hasamban, és a baba sem mozog szinte semmit..
Hétfőre visszarendelt kontrollra, hogy akkor megint vizsgálat, de már előre félek, hogy nagyon fájni fog megint..:S Ha esetleg beindítani próbálta a dolgokat, kb mikor számíthatok rá, hogy tényleg elindul a szülés? Köszi előre is a válaszokat!
Azrt jó fej a dokid! Legalább szólhatott volna, hogy mit fog csinálni, vagy legalábbis megkérdezhette volna, hogy kicsit besegíthet- e?
Miért nem hagyják már békén a kismamákat, ha minden rendben van?
Már lassan ott tartunk, hogy hoppá, csinálnak egy gyors császrmetszést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!