Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy emiatt megindul a...

Lehet, hogy emiatt megindul a szülés? :O Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Ma voltam 38 hetes ctg-n és az orvos (fogadott doki) megkérdezte utána, hogy mikorra vagyok kiírva. Mondtam, hogy 12.-e, erre, hogy oké, nézünk egy méhszájat. Eddig soha nem fájt, de ma nagyon durván vizsgált meg, éreztem, hogy több ujjal és direkt feszítve bennt, mintha tágított volna..Amikor hazaértem, rózsaszín pecsételés volt a bugyimon, de azon kívül semmi. Már napok óta fáj a derekam nagyon és vannak jóslóim, de a reggeli vizsgálat óta mintha rendszeresen (kb 2 óránként) erős keményedést éreznék a hasamban, és a baba sem mozog szinte semmit..

Hétfőre visszarendelt kontrollra, hogy akkor megint vizsgálat, de már előre félek, hogy nagyon fájni fog megint..:S Ha esetleg beindítani próbálta a dolgokat, kb mikor számíthatok rá, hogy tényleg elindul a szülés? Köszi előre is a válaszokat!

2013. aug. 1. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utolsó! Nekem is ez volt az első gondolatom!

Na de tuti minden rendben lesz, könnyű szülést és jó babázást kívánok, majd írj, hogy hogy vagy! :)

30hkm

2013. aug. 2. 08:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát ha tudtam volna, tuti nem engedem magam megvizsgálni neki, szerintem ezért sem mondta előre. Tegnap nagyon erősen görcsölgettem este, mára csak a keményedések maradtak..Nem tudom, mi lesz, de igyekszem jelentkezni, ha történik valami..
2013. aug. 2. 10:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ezt csinálta a dokim az első lányomnál..csak én már 39+4 napos voltam,amikor befektettek,minden nap reggel-este nézték a magzatvizet,illetve kb 5 alkalommal igyekezett tágítani kézzel a méhszájamon..+2 ujjnyi méhszájjal mentem fel szülni 10 nappal később,végül császár lett belőle,a 4330 grammos lánykám nem tudott kibújni.Szóval a fájdalmon kívül nekem semmit nem segített ez a kézzel való tágítás,meg a folyamatos piszkálás,hogy napi szinten nézegették a magzatvizet.....Neked kitartást,és könnyű szülést kívánok!!!!!Majd írd meg,ha megszületett a pici:-) Üdv:Tamy
2013. aug. 2. 17:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Szia! Tegnap még azt hittem, ebből lesz valami, de mára sajnos azok a kis jelek is elmúltak, úgyhogy igazából a fájdalmon kívül nem sokat ért..:( Hétfőre behívott "kontrollra" reggel hétre, hát igazából nem tudom, miért, de lehet, hogy úgy "megnéz", hogy haza sem megyek már onnan..
2013. aug. 2. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy csöpp eszetek is ,akkor nem írnátok ilyen hülyeségeket hogy azért csinálta a doki hogy meginduljon a szülés!! Csak rendesen megvizsgált titeket !!ha nyitva a méhszáj olyankor kötelessége neki megnézni a baba helyzetét is,tehát hogy a feje mennyire van lent stb... Ez nem azt jelenti hogy direkt tágítsa a méhszájat ,hanem hogy csak alaposabban megvizsgált és azt nem tudja ennél finomabban megcsinálni! Üdv ; Egy szülésznő akinek szülész nőgyógyász a féjre
2014. máj. 31. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Az első vajúdásomnál, pont a reggeli osztályádasra értünk be, úgyhogy több doki is megvizsgált. Volt, amelyiket szinte nem is éreztem, de volt olyan is, ami kifejezetten fájt. Bizony, azért orvosa válogatja. Nem kell magadra venned kedves utolsó. Nem minden orvos szent.
2014. máj. 31. 14:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Nem arról volt itt szó hogy az orvos hogyan vizsgál,hanem arról hogy próbálja e beindítani a szülést!!Erre volt a válaszom az ,hogy nem!!
2014. máj. 31. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!