Mi jut eszedbe erről a névről?
Kedves kérdező! Mivel nem írtad, hogy te akarod ezt a nevet, én nem téged minősítettelek. Olvasd el a kérdésedet újra: Ha meghallod Noel, milyen gyermek/felnőtt jut eszedbe?
Tegyél fel normálisan egy kérdést, hogy ne lehessen félreérteni. És szerencse, mert nagyon kulturáltan írtam le a véleményem, mert egész mást gondolok ezekről az emberekről, akik még normális nevet sem tudnak adni a gyereküknek. És itt kérdezgetik az idegen emberektől, hogy mit gondolnak egy gyerek nevéről, mert ők sem biztosak benne. Nagyon is tiszteletben tartom, mert totál nem érdekel, a te gyereked lesz. Nem kell válaszolni, mert nem személyeskedni akartam, részemről lezártam ezt az ostoba beszélgetést.
1 éves kisfiam is Noel:)) Szerintem nagyon szép név, nyugodtan adjàtok a kicsinek, ha nektek is tetszik.
3 fiú anyukája
Kedves Kérdező!
Ha így fogják hívni a kicsikédet, akkor mindegy mások mit gondolnak. Neked az életed értelme fog eszedbe jutni róla.
Nekem amúgy tetszik, én szeretem az éppen aktuális divatos neveket, akkor is ha sok van belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!