Mi jut eszedbe a Bálint névről?
A párom! :)
Egyébként nagyon szeretem ezt a nevet, én adnám is majd az esetleges fiú gyermekünknek, de párom elcsépeltnek tartja azt, hogy ugyan az legyen a neve a gyereknek, mint neki.Mondjuk a lányunk se az én nevemet kapta az igaz.
És mikor mondod el miért kérded? :)
Nekem valamiért egy kis vékonyka,esetleg,középszép kisfiú jut róla eszembe. Nem tudom miért. Olyan kicsit gagyi.
Miért kérdezted? :)
Köszi a válaszokat.
Csak kíváncsi voltam hányan kötik a nevet Valentin naphoz/Bálint naphoz,mert nekem nagyon tetszik ez a név de az ünnepet ki nem állhatom.
Amúgy olyan nevet keresek a kis tesónak, ami illik a fiunk nevéhez,Benedek, szerintem ez jó lenne.
Ja és a szőke szemüveges, anyámasszony katonája kisfiú szinte kizárt lenne, mert apuci félig olasz,és kisfiunknál is eléggé dominál ez a vérvonal:)
A kisfiam jut eszembe :)
Amúgy abszolút nem ünnepeltük a Valentin napot, így nem is kötöttük össze a névvel. Viszont febr.14-én esküdtünk a férjemmel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!