Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nagyon nyűgösek, hisztisek...

Ha nagyon nyűgösek, hisztisek a gyerkőcök, eszedbe jut, hogy többet nem vállalsz?

Figyelt kérdés
19hónap van a 2 fiam között.Nagyon akaratos,hisztis mindegyik.Nem tudom kezelni azt,hogy nem hallgat rám,nem fogad szót.Teljesen idegroncs leszek....nagyon szerettem volna még egy babát úgy 4-5év múlva,de ilyenkor elgondolkodok,hogy én ezt nem tudom/akarom még egyszer végigcsinálni.
2011. aug. 3. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:

nem csodálom, hogy így érzel. Nálunk 20 hónap van a két fiú között. Nem is lesz több. A kicsi 15 hós, a nagy nincs 3. mindegyik rossz korszakban van.

Nálunk bizony büntetés van, ha nem úgy viselkedik, ahogy szeretném.

2011. aug. 3. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
haja 3-4 volt a terv az első 3 hónapos de már most mondtam hogy nem bírom nagyon erőszakos gyerek,nem hasfájós szépen eszik,de rosszul vagyok az üvöltésétől,mikor semmi baja csak nem fogja senki,vagy fél percre nm néz ár
2011. aug. 3. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
18 honapos a kisfiam es nem is lesz tobb. :) Semmi gondom nincs vele mostanaban de az ujszulott korszakot en nem csinalnam vegig megegyszer. Foleg az elso heteket nem de az elso evet sem.
2011. aug. 3. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
A lányaim között 2,5 év van. Én nagyon szívesen lennék terhes, és szülnék még akármennyit, de az első 6 hónapra vigye el valaki más. Azt soha többé nem csinálnám végig.
2011. aug. 3. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem egy 3 éves lányom van. jó sok időnek kell eltelnie, hogy "felejtsek", és vállaljak még egy gyereket. a férjem hallani sem akar többről!
2011. aug. 3. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
13:57: hidd el, az első 3 hónap a legnehezebb
2011. aug. 3. 17:11
 7/7 A kérdező kommentje:

olyan kettősség van bennem:falra mászok a hisztitől,viszont nagyon szeretnék újra terhes lenni,szülni...egy kislányt.

igen,én is mondtam,.hogy szívesen kihordom,megszülöm,de valaki legyen itt mellette az első évben....

2011. aug. 4. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!