Ha nagyon nyűgösek, hisztisek a gyerkőcök, eszedbe jut, hogy többet nem vállalsz?
Figyelt kérdés
19hónap van a 2 fiam között.Nagyon akaratos,hisztis mindegyik.Nem tudom kezelni azt,hogy nem hallgat rám,nem fogad szót.Teljesen idegroncs leszek....nagyon szerettem volna még egy babát úgy 4-5év múlva,de ilyenkor elgondolkodok,hogy én ezt nem tudom/akarom még egyszer végigcsinálni.2011. aug. 3. 13:28
1/7 anonim válasza:
nem csodálom, hogy így érzel. Nálunk 20 hónap van a két fiú között. Nem is lesz több. A kicsi 15 hós, a nagy nincs 3. mindegyik rossz korszakban van.
Nálunk bizony büntetés van, ha nem úgy viselkedik, ahogy szeretném.
2/7 anonim válasza:
haja 3-4 volt a terv az első 3 hónapos de már most mondtam hogy nem bírom nagyon erőszakos gyerek,nem hasfájós szépen eszik,de rosszul vagyok az üvöltésétől,mikor semmi baja csak nem fogja senki,vagy fél percre nm néz ár
3/7 anonim válasza:
18 honapos a kisfiam es nem is lesz tobb. :) Semmi gondom nincs vele mostanaban de az ujszulott korszakot en nem csinalnam vegig megegyszer. Foleg az elso heteket nem de az elso evet sem.
4/7 anonim válasza:
A lányaim között 2,5 év van. Én nagyon szívesen lennék terhes, és szülnék még akármennyit, de az első 6 hónapra vigye el valaki más. Azt soha többé nem csinálnám végig.
5/7 anonim válasza:
nekem egy 3 éves lányom van. jó sok időnek kell eltelnie, hogy "felejtsek", és vállaljak még egy gyereket. a férjem hallani sem akar többről!
6/7 anonim válasza:
13:57: hidd el, az első 3 hónap a legnehezebb
7/7 A kérdező kommentje:
olyan kettősség van bennem:falra mászok a hisztitől,viszont nagyon szeretnék újra terhes lenni,szülni...egy kislányt.
igen,én is mondtam,.hogy szívesen kihordom,megszülöm,de valaki legyen itt mellette az első évben....
2011. aug. 4. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!