Bölcsis gyerkőcők anyukái, akiknek a gyermekei most kerültek be a bölcsődébe-hogy haladtok a beszoktatással? Szerintetek mennyi az ideális idő a beszokásra?
Figyelt kérdés
A kislányom beszoktatását a héten kezdtük,csütörtökön hagytam ott előszőr tizórai után és volt nagy sirás,aztán annyira megnyugodott,jól érezte magát,hogy meg tudta ebédeltetni is a gondozónője és ebéd után mentem érte.Pénteken reggeli után jöttem el,aztán ebéd után mentem érte.Ugyanúgy elváláskor sirás,de utána minden ok. volt vele.Jövő héten megpróbáljuk az ottalvást is.Második hét lesz,remélem sikerül beszoknia,mert aztán utána már mennem kel vissza dolgozni,szabit vettem ki erre a 2 hétre.Nálunk 2 hetet adnak különben a beszoktatásra,de van gyorsitott is,amikor 1 hétig tart csak.2011. aug. 27. 15:05
1/2 anonim válasza:
Csak ismerősömtől hallottam, náluk fél évig sírdogált a kisfiuk a bölcsiben. Hááát! Nekünk van még majd fél év, de én is tartok már előre tőle, hogy fog tetszeni a kisfiamnak.
2/2 anonim válasza:
mi is így csináltuk, ahogyan ti, de ő első hét csüt.ön már ottaludt, egyszerűen kidőlt, mire mentem érte, nem is ebédelt aznap:(
6 hete jár, a 2. héttől uzsi után járok érte, tehát reggel 9-től du. fél 4-4-ig van ott. reggel még mindig sír nagyon, alig lehet rólam lefejteni. a gondozó nénik szerint ez azt mutatja, hogy mennyire ragaszkodik, kötődik hozzám, és nem baj, hogy sír. van, aki fél év után is sír... ilyen szempontból sztem tök mindegy, hogy mennyi idő a beszoktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!