Mi jut eszedbe erről a névről?
Figyelt kérdés
Ha meghallod Noel, milyen gyermek/felnőtt jut eszedbe?2013. júl. 26. 13:24
1/25 anonim válasza:
Hááát nekem egyből az hogy az ismeretségemben nagyon sok van,legalább hármat ismerek!
Az egyik kisfiúcska nem igazán szép,nagyon hosszú feje van szegénynek.:(
3/25 anonim válasza:
Szep volt amig nem hivta igy mindenki a fiat.
4/25 anonim válasza:
Az, hogy már megint egy szülő, aki nem tudott normális nevet választani magyar gyermekének.
5/25 anonim válasza:
Szia! Szerintem szép, de tényleg mostanában elég gyakori. Nekem jobban tetszik a Joel, ami ritka is és szebb.
6/25 anonim válasza:
Sok van belőle, és hagyományos vezetéknevekkel egy kicsit viccesen is hangzik. Csengése egyébként szép.
8/25 anonim válasza:
Egy modern zsidoember. Noel, Joel....
9/25 anonim válasza:
Nekem tetszik és nem érdekelne, hogy azt mondják, hogy gyakori. Én nem ismerek egy Noelt sem. Ha nektek tetszik, ne érdekeljen más véleménye.
Kislányomnak is elég gyakori neve van, még sem ismerek több olyan nevű gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!