Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi jut eszedbe erről a névről?

Mi jut eszedbe erről a névről?

Figyelt kérdés
Ha meghallod Noel, milyen gyermek/felnőtt jut eszedbe?
2013. júl. 26. 13:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

szép név, de gyakori, ez jut eszembe rola :)

amugy én is azt választottam ami tetszik, nem érdekelt a körités :)

2013. júl. 26. 13:59
 12/25 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul tettem fel a kérdést:-) Nem azt akartam kérdezni, milyen gyakori, mert azt tudom, hogy valahol biztos az, mifelénk nem az egyáltalán. A vezetéknevünk sem Kiss, Kovács...stb, szóval passzol hozzá hangzásban, ezért is választottuk, és persze tetszik is :-) Az érdekelne, milyen embertípusra gondoltok, ha meghalljátok :-) Egyébként majdnem mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat. Szerintem tudja ki az akinek meg nem...
2013. júl. 26. 14:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát nekem őszintén szólva nem tetszik, nekem túl lányos. Szóval nekem egy lányos fiú jut róla eszembe. Voltunk hétvégén egy szülinapon, ott hívták így a kisfiút és olyan kis csúnya volt, így most hozzá kötöm a nevet, mert én mondjuk több Noelt eddig nem ismertem.
2013. júl. 26. 14:54
 14/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk én meg azt nem értem mit keres ez a kérdés a terhesség témakörben?:)
2013. júl. 26. 15:20
 15/25 anonim ***** válasza:

Brazíliában "Papai Noel"-nak hívják a télapót/mikulást. :) [link]

Nekem ez jut róla eszembe. :)

2013. júl. 26. 15:34
 16/25 anonim ***** válasza:
56%
Véleményt kértél és lepontozod, akinek nem tetszik ez a név? Ez butaság, akkor írd azt, hogy így fogják hívni a fiam, kinek tetszik?! És akkor ők írnak csak, ezért kár volt válaszolnom. Egyébként én nem írom ide, hogy nevezzük a fiúnkat, mert a saját és családom véleményén kívül nem érdekel idegeneké. Én megrögzött magyar név mániás vagyok, mert szerintem ez fontos, de hát a véleményünket kérdezted, vagy félreértettem?
2013. júl. 26. 15:52
 17/25 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es! Terhesség alatt választjuk ki általában születendő gyermekünk nevét, szerintem a névválasztás kérdése minden terhes kismamát érint. Ennyi erővel 100- ból 95 másik kérdésbe is beleköthetnél. Nincs jobb dolgod?
2013. júl. 26. 15:53
 18/25 A kérdező kommentje:
Na bocsi, én senkit sem pontoztam le és nem is fogok!!! A pontozgatás nem érdekel, ezért is írtam ki az előbb, hogy köszönöm a válaszokat ! :-)
2013. júl. 26. 15:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Meg ezt is írtad: Szerintem tudja ki az akinek meg nem... ebből gondoltam, de egyébként tök mindegy, nem azért szoktam válaszolni, mert érdekel a pontozgatás.
2013. júl. 26. 16:06
 20/25 A kérdező kommentje:
16-os, ugye a 4-es is te vagy. Nem pontoztalak le, csak megjegyeztem, hogy a te válaszoddal nem sokra mentem. Ugyanis te rólam alkottál véleményt, nem pedig magáról a névről. Még ha próbáltad is " burkolni. Nem kezdtem el fikázni az izlésedet... stb, nem attól magyar vki, hogy milyen nevet ad gyerekének, épp elég ilyen nevű gyerkőc futkozik körülöttünk. Mi így döntöttünk, tartsd tiszteletben, ennyi :-)
2013. júl. 26. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!