Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen mondtátok el...

Hány hetesen mondtátok el szüleiteknek, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a pozitív teszt után azonnal, gyakorlatilag 5-6 hetesen. Mégha ki is vártam volna a 12. hetet a hírrel, akkor sem a szüleimmel szemben.

Mondjuk nekem a sarki zöldséges néni 7-8 hetesen rákérdezett, hogy babám lesz-e, mert állítólag annyira megváltoztam, a közértben pedig 10-11 hetesen kérdezték meg. Nem híreszteltem, de ha megkérdezték, persze, hogy nem tagadtam le a kicsikémet.:)) A párom viszont úton útfélen vitte az örömhírt, annyira boldog és büszke volt.

21+4 hkm

2013. júl. 25. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Anyuéknak a pozi teszt után. Párom szüleinek kb 8 hetesen.

Másnak még nem, 11+3 napos vagyok de valamiért még vàrnék vagy 1 hónapot még. Màr mindenki nyaggat hogy mondjuk el a nagyobb családnak.

2013. júl. 25. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Anyunak aznap mikor pozit tezsteltem.:-)

Párom szüleinek kb. Rá egy hétre!

Szerintem nem azon múlik, hogy happy endre végződik e a sztori vagy sem:) én sem kotyogtam ki mimdenkinek az első 12 hétig.. Max a legjobb barátnőmnek!

Azóta 31hkm vagyok:-)

2013. júl. 25. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
mi majd csak akkor mondjuk el ha legközelebb megyek a dokihoz és lessz szivhanf.az jovöhét kedd.akkor lesz elvileg 7hét+3 napos .legszivesebben mar most elmondanam de az elözö terhességem 6hetesen vetéléssel végzödött.anyukamat jobban megviselte mint engem.akkor nem volt esélye szivhangnak lenni.most eddig semmi panasz igy nagyon reménykedem hogy szerdán örömhireket közölhetünk. ja meg van hematomam igy ez is rizikos terhesség.de ugyis rákérdeznének mért fekszem ennyit,igy legalabb tudni fogjak h muszály nem pedig lustasagbol
2013. júl. 26. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!