Hány hetesen mondtátok el szüleiteknek, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 17:26
1/14 anonim válasza:
6 hetesen.
(Igen, van kockázat az első 12 hétben, de egyrészt pozitív gondolkodásúak vagyunk, másrészt a szüleink is felnőtt emberek, tudják, mit jelent 6 hetesnek lenni. Örültek, várják, azóta már eltelt a fele a várandósságnak.)
3/14 A kérdező kommentje:
Még csak 5 hetes vagyok, de annyira megosztanám velük az örömömet. Jövő héten találkoznánk is, de a párom azt mondja, várjuk meg a 12. hetet. Hogy lehet addig kibírni? :)
2013. júl. 25. 17:32
4/14 anonim válasza:
Miután voltunk orvosnál és megerősítette.
5/14 anonim válasza:
Miután a 2. pozitív tesztemet produkáltam, aznap este le is ültem velük és bejelentettem. Nem vagyok babonás, sosem szabad úgy hozzá állni hogy ezért nem mondod el, mert nem ettől függ hogy megmarad e a babuci vagy nem. A szüleimmel érzem a kapcsolatomat annyira erősnek, hogy joguk volt megtudni. Az oké ha a barátoknak, ismerősöknek nem szóltok a 12. hétig, de szerintem a szülőknek joguk van tudni róla. :) Boldog babavárást! :) 22+4 hkm. :)
7/14 anonim válasza:
A 2 pozi tesztet követő napon :) 4+2 hetesen :)
10hkm
8/14 anonim válasza:
Én a 11-12. héten akartam elmondani, végül a 10. héten elzokogtam, hogy már nincs szívhang.
9/14 anonim válasza:
Aznap, amikor pozitív lett a tesztem. 4+3 hetesen.
10/14 anonim válasza:
A pozitív teszt után 2 nappal. Nem vagyok babonás plusz én nem tudtam volna a szüleim elől eltitkolni hosszú hetekig, hogy terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!