Hogy mondtátok el a szüleiteknek, hogy gyereketek lesz?
nem értem,ha gyereket szeretnétek akkor miért használtok gumit,na mind1.
én tuti úgy mondanám majd el,h ire karácson ylesz arra már tudni fogjátok és addigra vennék egy könyvet h nagyszülő leszek,v nagyszüleimnek,vagy egy kiscipőt :)
am hány évesek vagytok?
Én másnap elmondtam mikor pozítív lett a teszt, már nagyon várták, így örültek neki. És örülök neki, hogy elmondtam, bár így ők is izgulnak értünk, mert 6 hetes vagyok, és 5 nappal ezelőtt 2 doki még nem látott semmit,1 meg bizonytalan volt a 3 pozítív teszt ellenére is. 3 nappal ezelőtt a 4-dik doki megnyugtatott, hogy minden rendben és 12mm a baba, a szívhangja is jó, és jó helyen van. :)
Szóval jó dokit válassz, amikor vizsgálatokra jársz. Ha nem válik be, vagy bunkó keress másikat, akiben megbízol és akkor nyugodtabb is leszel amikor vizsgálatokra jártok. :)
Ne idegeskedj, sokat pihenj, sok gyümölcsöt egyél! :)
Sok sikert!!! :) Edit
egy 16 éves lánytól nem bánnád ha gyereked lenne 22éves felnőtt férfi fejjel??? :o
Ha én lennék a lány anyja,biztos nem dicsérnélek agyon,hogy milyen ügyes voltál,hogy gyereket csinálsz a tinilányomnak...
A ti esetetekben tutira felmerül majd a kérdés, hogy miből akarjátok eltartani, hol fogtok lakni? (Gondolom nincs saját lakásod vagy tévedek?)
Bár, ha van lakásotok+jó munkád, akkor nincs gond.
Szóval ezekre a kérdésekre mindenképpen készüljetek fel, mielőtt elmondjátok a nagy hírt! Mert hülyén fogja magát kivenni, ha a szülők előtt álltok neki ketten a kérdést megvitatni.
Öregem!
Hát álljatok oda eléjük,de ha lehet akkor legyen köztetek vagy 5méter!És mondjátok el hogy jön az unoka!
Aztán kihasználva az öt méter távolságot,gyorsan fussatok mert ha én lennék a szülő helyébe úgy elkapnálak,édes fiam hogy ütnélek amíg lélegzel,amiért ennyi eszed van 22évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!