Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogyan mondtátok el a...

Ti hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 10:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
12.héten.:)
2013. ápr. 6. 10:07
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Édesanyám és nagymamám névnapjára küldtem egy képeslapot, amibe beletettem a 12. héten készült ultrahangos képet. Előtte nem mertem elmondani, nehogy baj legyen. Párom szülei levágták egyből, mert táppénzre kerültem és furcsálták, hogy nem vagyok beteg és mégsem dolgozom (hozzáteszem, velük nap mint nap találkozunk, az én szüleim sajnos messze laknak).
2013. ápr. 6. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Amikor az ikreket vártuk, meghívtuk a közeli családtagokat, ebédeltünk, beszélgettünk aztán a férjem behozott egy emeletes tortát, aminek mind a két része kék volt és a tetejére raktunk egy marcipán gólyát :-)

Amikor a harmadik kisfiunkat vártuk ugyanígy összehívtuk őket és most egy egyemeletes kék torta volt gólyával :-)

Amikor a 4. kisfiunk érkezését akartuk elmondani, akkor is ugyanígy akartuk. Összehívtuk őket volt ebéd, beszélgettünk. Előtte már elmondtuk a fiúknak, hogy nemsokára kapnak egy kistesót. Az ikrek akkor múltak egy évesek és már mondtak szavakat. Ültünk a kanapén, beszélgettünk, nemsokára akartuk hozni a tortát. A kisfiam meg odatotyog hozzám, mutat a hasamra és mondta, hogy babba.... :-) mindenki tátott szájjal nézzet ránk, a kicsi mosolygot, mi meg öszenézztünk aztán mondtuk, hogy igen, ott a baba :-)

2013. ápr. 6. 10:31
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Én felhívtam telefonon anyukámat még aznap, mikor pozitívat teszteltem. Mindent megosztok vele, nem bírtam volna várni még 2 hetet, hogy személyesen mondjam el.
2013. ápr. 6. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Húsvétkor, szóban, egy uh kép segítségével. :)
2013. ápr. 6. 10:44
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
febr 16-an teszteltem pozit, egybol ekdontottuk, hogy husvetkor lesz bejelentes. febr 23-an verezni kezdtem, aznap indultunk volna sielni csaladdal igy aznap bogve mondtam el, mert azt hittem elvesztem. De hal Istennek azota is jol van, en meg tappenzen, szoval mindenkinek rogton el kellett mondanunk, sot, sok esetben ott sem voltam, csak a parom... Megmondom oszinten, hogy csalodott voltam e miatt...
2013. ápr. 6. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Én most anyák napján szeretném bejelenteni! :-) Két kiscipőt teszek egy dobozba egy üdvözlőkártya társaságában, amire majd ráírom, hogy Boldog Anyák napját nagymami!!! :-) Hát azt hiszem lesz nagy meglepetés, mert senki nem számít rá... :D
2013. ápr. 6. 11:46
 8/13 anonim ***** válasza:
10%
4 hetes voltam, amint biztos volt a dolog, hogy baba van. Egyszerűen megmondtuk, hogy 8 hónap múlva nagyszülők lesznek.
2013. ápr. 6. 15:17
 9/13 Hello Kitty 22 válasza:
Mi betettünk apósomnak egy borítékba uh képet + a kaácsonyi ajándékát és ráirtuk hogy boldog karácsonyt papa. Mosolygott amikor el olvasta mert akkor még nem értette, azt mondta nem vagyok annyira idős még. Mikor kibontotta akkor ráfagyott a mosoly az arcára. :) de nagyon őrült neki
2013. ápr. 7. 23:36
 10/13 anonim ***** válasza:

7 hetes terhes voltam, meglátogattuk a szüleimet, és a vacsoránál mondtam meg. Apukám már sejtette, mert észrevette, hogy csak úgy tettem, mintha innék a pálinkából.

Pillanatra megdöbbentek, de örültek neki. Utólag azt hiszem, jobb lett volna, ha már a pozitív teszt után elmondom anyukámnak telefonon...

2013. ápr. 8. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!