Ti hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy babát vártok?
Amikor az ikreket vártuk, meghívtuk a közeli családtagokat, ebédeltünk, beszélgettünk aztán a férjem behozott egy emeletes tortát, aminek mind a két része kék volt és a tetejére raktunk egy marcipán gólyát :-)
Amikor a harmadik kisfiunkat vártuk ugyanígy összehívtuk őket és most egy egyemeletes kék torta volt gólyával :-)
Amikor a 4. kisfiunk érkezését akartuk elmondani, akkor is ugyanígy akartuk. Összehívtuk őket volt ebéd, beszélgettünk. Előtte már elmondtuk a fiúknak, hogy nemsokára kapnak egy kistesót. Az ikrek akkor múltak egy évesek és már mondtak szavakat. Ültünk a kanapén, beszélgettünk, nemsokára akartuk hozni a tortát. A kisfiam meg odatotyog hozzám, mutat a hasamra és mondta, hogy babba.... :-) mindenki tátott szájjal nézzet ránk, a kicsi mosolygot, mi meg öszenézztünk aztán mondtuk, hogy igen, ott a baba :-)
7 hetes terhes voltam, meglátogattuk a szüleimet, és a vacsoránál mondtam meg. Apukám már sejtette, mert észrevette, hogy csak úgy tettem, mintha innék a pálinkából.
Pillanatra megdöbbentek, de örültek neki. Utólag azt hiszem, jobb lett volna, ha már a pozitív teszt után elmondom anyukámnak telefonon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!