Ti hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 10:05
11/13 anonim válasza:
Első vagyok bocsi,azt olvastam,hogy mikor mondtátok el?
12/13 anonim válasza:
Az első gyermekünknél mi is megdöbbentünk, mert elsőre összejött, a nászúton teszteltünk pozitívat. Mikor hazafelé indultunk, felhívtam a szüleimet, hogy viszünk vendéget is ebédre. Mivel csak ketten állítottunk be, egyből levágták, ment is a nagy sírás-rívás, persze az örömtől. Anyósomnak ugyan így. :)
A második gyermekünknél úgy mondtuk el, hogy a nagyobbik lányomnak nyomtattam egy bodyt, amin ez állt: "Én vagyok a nagy tesó". Családi ebédnél ezt viselte és mikor levettem a pulcsiját, mindenki meglátta. Nagyon örültek. Egyébként apukának is így mondtam el.
A harmadik gyermekünknél pedig karácsonykor pont családi fényképet csináltunk. A férjem mondta: Mindenki mondja csííííz, után meg mindenki mondja: Oti terhes! Néztek nagyot. :D
13/13 anonim válasza:
Kedves utolsó! Annyira aranyos történetek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!