Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondtátok meg a szüleit...

Hogyan mondtátok meg a szüleiteknek hogy nagyszülők lesznek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Meghívtuk őket vacsira,azthitték eljegyzést lett...:)Párom letérdelt elém,kinyitotta a dobozt,amibe egy belepréseltem egy kiszoknit, a pocakomra meg rúzzsal rárajzoltam,hogy itt vagyok(akkor már 3 hónapos voltam), és amikor ő kinyitotta a dobozt, én felhúztam a felsőt ehhez bőszen vigyorogtunk,ők meg majdnem szívrepedést kaptak XD

Vicces volt:)De örültek csak hirtelen sokk érte őket:D

Ada és Abigél:)

2009. nov. 1. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi telefonon mondtuk el nekik, rögtön a terhesteszt után, 4 hetes voltam. Nem bírtuk ki, hogy meglepetést csináljunk belőle, bár utólag belegondolva jó lett volna.
2009. nov. 1. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Beskannoltam az uh képet és felé odaírtam, hogy Szia Nagyapa és Nagymama.
2009. nov. 1. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi anyósoméknak a terhességi tesztet csomagoltuk be szépen karácsonyi ajándéknak!:)Megvolt a hatása!
2009. nov. 1. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi miután teszteltünk, felébresztettük Anyumat és mondtam, hogy ide nézzen, ez már tuti nem szellemcsík. (előző nap este halvány pozitív lett, nem hitte el senki, de én már tudtam...) Aztán útra keltünk, és elmentünk anyósomékhoz, akik rögtön sejtették, mivel fél 7-kor még az életbe soha nem mentünk hozzájuk.

Mindenki nagyon örült, hiszen 3 sikertelen inszem volt, és következett volna a 4.

2009. nov. 1. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én testvérem karácsonykor ajándékdobozban kiscipőt adott a szüleinknek.
2009. nov. 1. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Én odaadtam anyumnak a kezébe a terheskönyvet. Nem tudta elolvasni, mert nem volt rajta a szemüvege, aztán felvette megnézte, felugrott a fotelból és örömkönnyek közepette megölelt, megpuszilt és felkiabált, hogy éljen 3 unokám lesz. Akkor jött be apum a konyhából és nem tudta mire vélje a helyzetet, aztán anyu felvilágosította. Apu először nem akarta felfogni, elhinni. Már nagyon várják Ők is. Karácsonyra vagyok kiírva.

32 km

2009. nov. 2. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Bár én még nem tartok ott, de ha karácsonyig meg tudjuk tartani a titkunkat, akkor anyuék olyan előkét fognak kapni, amire az van írva, hogy: Mama kedvence/Papa kedvence:) Szerintem nagyon ari lesz, és teljesen kész lesznek tőle.
2009. nov. 2. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Én külföldön élek és egy kör sms-ben küldtem el a szüleinknek és a tesómnak, hogy 9 hetes terhes vagyok! :)

Utána egész nap csörgött a telefonom és jöttek az sms-ek. :)

2009. nov. 2. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!