Hogyan mondtátok meg a szüleiteknek hogy nagyszülők lesznek?
Meghívtuk őket vacsira,azthitték eljegyzést lett...:)Párom letérdelt elém,kinyitotta a dobozt,amibe egy belepréseltem egy kiszoknit, a pocakomra meg rúzzsal rárajzoltam,hogy itt vagyok(akkor már 3 hónapos voltam), és amikor ő kinyitotta a dobozt, én felhúztam a felsőt ehhez bőszen vigyorogtunk,ők meg majdnem szívrepedést kaptak XD
Vicces volt:)De örültek csak hirtelen sokk érte őket:D
Ada és Abigél:)
Mi miután teszteltünk, felébresztettük Anyumat és mondtam, hogy ide nézzen, ez már tuti nem szellemcsík. (előző nap este halvány pozitív lett, nem hitte el senki, de én már tudtam...) Aztán útra keltünk, és elmentünk anyósomékhoz, akik rögtön sejtették, mivel fél 7-kor még az életbe soha nem mentünk hozzájuk.
Mindenki nagyon örült, hiszen 3 sikertelen inszem volt, és következett volna a 4.
Én odaadtam anyumnak a kezébe a terheskönyvet. Nem tudta elolvasni, mert nem volt rajta a szemüvege, aztán felvette megnézte, felugrott a fotelból és örömkönnyek közepette megölelt, megpuszilt és felkiabált, hogy éljen 3 unokám lesz. Akkor jött be apum a konyhából és nem tudta mire vélje a helyzetet, aztán anyu felvilágosította. Apu először nem akarta felfogni, elhinni. Már nagyon várják Ők is. Karácsonyra vagyok kiírva.
32 km
Én külföldön élek és egy kör sms-ben küldtem el a szüleinknek és a tesómnak, hogy 9 hetes terhes vagyok! :)
Utána egész nap csörgött a telefonom és jöttek az sms-ek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!