Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondtátok meg a szüleit...

Hogyan mondtátok meg a szüleiteknek, hogy nagyszülők lesznek? Hányadik hétben voltatok?

Figyelt kérdés
Meglepi volt, de a baba az tervezett.
2009. máj. 24. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Édesanyám volt az első, akinek megmutattam a terhességi tesztet, természetesen a párom után. Számomra édesanyám olyan, mint a legjobb barátnőm, mindenről tud, ami velem kapcsolatos. Az anyósomnak olyan 9-10 hét körül mondtuk meg.
2009. máj. 24. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
anyunak annyit mondtam csak, h ha netán vásárlási láz jönne rá akkor a kisebb ruhákat is nézegesse. kb 8 hetes voltam.
2009. máj. 24. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem előtte 3 hónappal volt egy vetélésem emiatt úgy gondoltuk a 12.hétig titokba marad 8 hetes terhes voltam anyukám egyből kiszúrta és rákérdezett tagadni nem akartam pedig csak a melleim lettek nagyobbak nem híztam nem voltam rosszul stb

Anyós állandóan érdeklődött hogy mikor lesz unokája stb de csak mosolyogtam mikor a nyaralásból haza értem már 12 hetet betöltöttem érdeklődött hogy éreztem magam és akkor mondtam neki hogy nagyon élveztük a babával együtt pár percig furcsán nézett majd mikor tudatosult benne a dolog sírva fakadt

2009. máj. 24. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A 10-12 hét körül mondtuk meg. De csak a nagyszülöknek.
2009. máj. 24. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szenteste töltöttem be a 12. hetet, egy képeslapba ragsztott ultrahangos képpel ajándékoztuk meg öket. Voltak is örömkönnyek....:)
2009. máj. 25. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A 12. hét után, addig senki sem tudta. Sajnos nekem már volt vetélésem, de nem bántam meg, hogy akkor se mondtuk el senkinek, így nem kellett boldog-boldogtalannak magyarázkodni utána.
2009. máj. 25. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem már egy hetet késett, mikor poénból megjegyeztem szüleimnek, hogy tuti baba van a dologban. Egyből ütni kezdték a hátamat, hogy csináljak tesztet. Megcsináltam, hát apukának már nem tudtam mit mondani, csak zokogtam, mikor megjelent a 2 csík. Utána egyből értesítettük a nagyszülőket. Kb 4 hetes lehettem.

12 napos babácska anyukája

2009. máj. 25. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!