Hogyan mondtátok meg a szüleiteknek, hogy nagyszülők lesznek? Hányadik hétben voltatok?
Nekem előtte 3 hónappal volt egy vetélésem emiatt úgy gondoltuk a 12.hétig titokba marad 8 hetes terhes voltam anyukám egyből kiszúrta és rákérdezett tagadni nem akartam pedig csak a melleim lettek nagyobbak nem híztam nem voltam rosszul stb
Anyós állandóan érdeklődött hogy mikor lesz unokája stb de csak mosolyogtam mikor a nyaralásból haza értem már 12 hetet betöltöttem érdeklődött hogy éreztem magam és akkor mondtam neki hogy nagyon élveztük a babával együtt pár percig furcsán nézett majd mikor tudatosult benne a dolog sírva fakadt
Nekem már egy hetet késett, mikor poénból megjegyeztem szüleimnek, hogy tuti baba van a dologban. Egyből ütni kezdték a hátamat, hogy csináljak tesztet. Megcsináltam, hát apukának már nem tudtam mit mondani, csak zokogtam, mikor megjelent a 2 csík. Utána egyből értesítettük a nagyszülőket. Kb 4 hetes lehettem.
12 napos babácska anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!