Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kétsgébe esett lány, akit...

Kétsgébe esett lány, akit terhesen elhagytak. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Fél éve van egy barátom. Fél éve szedem a gyógyszert (Milligest).

Egy hete derült ki hogy 13 hetes terhes vagyok. A párom elhagyott, mert nem akarja a babát. Azt mondta felejtsem el, neveljem fel egyedül, ő rá ne számitsak. 24 éves, én 22. Megijedtem, sirok megállás nélkül, nem tervezett terhesség, most jön a baba, egyedül kell felnevelnem, szülői segitséggel.

2009. okt. 22. 12:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
JAJJ AZ ELSŐ ULTRAHANGOD MIKOR LESZ? Tarkóredő mérés meg vérvétel ilyenek? Doki küldött már? Mert azt ha jól tudom 14 hétig kell megcsináltatni!
2009. okt. 24. 09:05
 22/24 A kérdező kommentje:

Szia. Köszi a tanácsot, és a drukk(ot). Megteszek mindent a babám érdekében. Megmondtam páromnak, hogy oké, menjen, de ha a kapun ki lép, a gyermekhez semmi köze nem lesz, és még látni sem láthatja, és ha kell papir is lesz róla. Az biztos hogy nem engedem hogy köze legyen hozzá később.

Hétfőn megyek ultrahangra. Ez lesz a második. Az első akkor volt amikor kiderült a baba, és hétfőre hivtak vissza.

2009. okt. 25. 13:21
 23/24 anonim ***** válasza:
mekkora a Baba??? Volt tarkóredő mérés is már?
2009. okt. 26. 15:35
 24/24 A kérdező kommentje:
Szia. Voltam vizsgálaton. Mértek súlyt, vérnyomást, adni kellett vizeletet, volt ultrahang, és vettek tőlem vért is. Azt mondták minden rendben van, súlyunk 28 gramm, és 11cm-sek vagyunk. És hallottam a szivhangot, amin el is érzékenyültem. :)
2009. okt. 26. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!