Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kétsgébe esett lány, akit...

Kétsgébe esett lány, akit terhesen elhagytak. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Fél éve van egy barátom. Fél éve szedem a gyógyszert (Milligest).

Egy hete derült ki hogy 13 hetes terhes vagyok. A párom elhagyott, mert nem akarja a babát. Azt mondta felejtsem el, neveljem fel egyedül, ő rá ne számitsak. 24 éves, én 22. Megijedtem, sirok megállás nélkül, nem tervezett terhesség, most jön a baba, egyedül kell felnevelnem, szülői segitséggel.

2009. okt. 22. 12:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szia nagyon sajnálom a volt barátodat mert lehet hogy sosem fogja megismerni a babáját. Pedig ez lehetne a legszebb dolog az életében. Neked csak gratulálni tudok azért hogy kitartasz a Babád mellett. Volt egy ismerősöm aki így járt sajnos, és Ő fizetett a dokinak hogy elvegye tőle a babát az utolsó 2 leletre az írták hogy elhalt embrió a másikra már hogy zsugorodik. "Kiürítették" a méhét ahogy az orvosok mondják. Gyönyörű mondat. Én 21 vagyok 20hetes babás. Márciusban fogok szülni. A korod alapján és a felfogásod is ahogy a válaszaidat olvastam biztos hogy jó helyre fog ez a baba is születni! Segítséged biztos lesz, legalább a szüleid személyében ami már jó és sok segítség. Gratulálok a döntésedhez biztos hogy nem lesz egyszerű a Picire és magadra is vigyázz és elöször is nyugodj meg mert azzal viszont ártasz Neki. Az exed meg megérdemli a döntését. A gyógyszerre nem mondott a doki semmit? Nem befolyásolja a terhességedet? Nem ijesztgetni akarlak csak én ehhez nem értek.
2009. okt. 22. 14:05
 12/24 A kérdező kommentje:

Szia. Hát én soha nem tenném azt meg, hogy még külön fizessek a dokinak hogy vegyék el tőlem, a gyerekemet. Bele halnék ha elvesziteném. Az orvos azt mondta, ilyen előfordul sajnos, több Nő jár igy hogy gyógyszer mellett babás lesz. Már pontosan nem tudom hogy fogalmazott az orvos, de a mai gyógyszerekenk nagyon gyenge a mellékhatása, és a magzatra nem káros. Mgenyugtatott, hogy nem lesz semmi baja a magzatnak. Irt fel vitaminokat. Tudom hogy nehéz lesz, hisz nem igy nem terveztem. Én boldog családról álmodoztam. Párommal terevzgettük az össze költözést (albérletbe), és azt hittem ha megtudja a jóhirt, mégjobban össze kapcsol minket, hogy babánk lesz. De ahogy a párom, ugy a szülei se nagyon örülnek. De ha megszületik a pici, utána jöhetnek nyalizni. Most ők zárták be előttem az ajtót, pár hónap mulva én is rájuk zárom.

Köszönöm az eddigi válaszokat. Próbálok megnyugodni, és nem sirni.Csak az utobbi nehezen megy. Gratulálok az utolsó válaszadónak a babához :)

2009. okt. 22. 14:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 14:05 kor írtam! Azt tudtam hogy gyengék ezek a mai gyógyszerek csak nem tudtam hogy mennyire nekem a legerősebbet írták fel tri-regol! Anyám szedte még huszonévesen olyan szinten volt jó hogy teljesen kiütötte a peteérésemet 2 hónap után. Abba hagytam próbálkoztunk párommal 8 hónapig babára nem jött. Elmentem dokihoz vittem az elöző vérvételes papíromat és kiderült hogy majdnem leállt a peteérésem. Össze - vissza szedted a gyógyszert vagy miért alakult így? Az összeköltözés után szerintem hamar szét is költöztetek volna! Irasd meg vele most a lemondó nyilatkozatot. Hátha érzi a hatását és észhez tér. Legalább annyira hogy a kicsivel akarjanak majd foglalkozni nagyszülökkel együtt! Én a helyedben biztos nem engedném vissza de mivel nem tudom mit érzel iránta így inkább nem próbálok tanácsot adni! Szedd a vitaminokat amit felírt a doki, mellé természetes formában pl.: citrom mézzel leöntve, narancs stb... Az influenza és társai féle betegségek megelőzésére. Lázra kell nagyon figyelni hogy azt megúszd. Boldog családod lesz elöbb utóbb így is csak nem az vérszerinti apával (ami talán nem is baj mert úgyis ment volna). Pár hét múlva leszel a legboldogabb amikor már érzed mozgolodni! Én alig ismertem fel hogy ez Ő lesz még ki is beszéltem magamból hogy halucinálok tuti mert már annyira vártam. Legyetek mind a ketten Nagyon boldogok! Tedd a Pici életét széppé! (nem feltétlen kell apa ehhez lehet jobb is hogy Ő nincs!)
2009. okt. 22. 14:45
 14/24 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy:) Köszönöm szépen. A baba az én vezeték nevemet kapja, és igy állitólag nem sok köze lesz a babához. A gyógyszert már korábban irtam, hogy szabályosan szedtem. De ahogy a doki is, én is arra gyanakszunk, hogy beteg voltam, hasmenés, és ez által a tabi kiment belőlem. Ez már igy alakult. köszi hogy irtál. könnyű szülést neked, és egészséges picurt.
2009. okt. 22. 16:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi!Amikor a kezedben tartod nem fog az a kedves ember eszedbe jutni.Nem tudok erőt küldeni,bár nagyon szeretnék.Egy biztos:sokat fogsz sírni,nehezen fog eltelni az idő.A szüleidet pedig becsüld meg,mert nagyon-nagy szükséged lesz rájuk!

Kívánom,hogy a picikének egy vonása se hasonlítson az "apjára".

Egy 7 hónapos kiscsaj anyukája,aki szintén így járt!

2009. okt. 22. 18:48
 16/24 A kérdező kommentje:

Szia. Köszönöm szépen. Te is egyedül maradtál a babával?

De miért futamodnak meg? Nem szeretnek eléggé ahhoz hogy egy babát fel vállaljon velem? Vagy nem tőlem akart gyereket? Annyi mindenre gondolok már, és semmire nem kapok választ:'(

2009. okt. 22. 20:09
 17/24 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz azzal a görénnyel.Hidd el minden rendben lesz hisz a szíved alatt a te és csak is a te gyermekedet hordod.Mással ne foglalkozz csak a babával és örülj neki.

Gratulálok a babához és ne csüggedj.

2009. okt. 23. 17:45
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Azt mondta a párom hogy ha elvetetem vissza jön hozzám. Kifizet mindent csak vegyék el tőlem a babát. Fel se birom fogni hogy képes fizetni azért h kivegyék belőlem ....:'(

Annyira nehéz...

De a baba miatt talpra kell állnom, mert ő mindennél fontosabb nekem. köszi mégegyszer

2009. okt. 23. 19:32
 19/24 anonim ***** válasza:

Hát,hogy mit gondolnak ezek az emberek fogalmam sincs.Én elintéztem mindent a gyámügynél,hogyha előkerülne x év múlva azzal,hogy kell neki a gyerek,ne is láthassa.Tudja,hogy a rendőrségen is feljelentem,ha idejön.Büszkék lehetnek magukra!Számomra nem ember,aki megtagadja a saját vérét!A kislányom egy tündér és nekem csak boldogságot hozott az életembe.Jobb,hogy nem ismeri,mint 2-3 éves korában lépne le.

7 hónapos lányka anyukája

2009. okt. 23. 20:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Megint Én vagyok! Ha elvetetnéd bánnád míg élsz mert ez a fiú nem lesz melletted max csak egy fél évet ha lesz! Vagy csak az a célja hogy addig veled van míg elveteted (hogy abszolút ne csinálj belőle apát)! El se vennék csak úgy mint barátnőmtől! Amit írtam neked! Ezt a Babát sosem pótolná ezer másik sem és a késöbbiekkel ugyanez a helyzet! Röhögd ki a srácot mondd meg hogy akkor se kellene ha más nem lenne soha többet!!! Jobban fájna Neki. Ne szabjon már feltételeket egy ilyen senkiházi! Ki Ő hogy megmondja hogy mit csinálj??? Fel se vedd a telefont ha hív! Ügyvédnél lehet íratni olyan papírt amivel 100% ban mondd le a gyerekről! Szólj neki írassa meg! Te nem akarsz Tőle semmit Nem azért akarod megszülni hogy Őt sakkban tartsd. Írassa bele azt is hogy késöbbiekben csak közös megeggyezés után tekinthető semmisnek a papír és bírosági úton sem követelheti Tőled a közös gyermeket és Te sem követelsz Tőle semmit!! Nehogy meggondolja magát késöbb! És menjen pereskedni a Babáért!!! Jajj okos legyél! A késöbbiekre is gondolj! Mi lesz ha 2-3 év múlva meglátja fiát/lányát és meggajdul hogy Ő ezt megbánta és el akarja majd vinni Tőled! Vannak ilyenek!! Bíróságon dolgozik ismerősöm és sokat mesél ilyenekről! Ezzel a papírral sem véded meg a gyermekedet 100% ig sajnos mert késöbb hivatkozhat arra hogy fiatal volt és meggondolatlan de legalább véded valamennyire magatokat! Nagyon drukkolok Kettőtökért! Folyamatosan olvasom hogy miket írsz és Én már agyon verettem volna a hülye gyereket!!!!!!!!!!!

2009. okt. 24. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!