Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma összejöttem egy lánnyal, de a lány volt pasija nem akarja feldolgozni, hogy vége. Mit tegyek? (erőszakon kívül) 17f
Biztasd a csajt és búgd tele a fülét a pasi ellen irányuló oltásokkal vagy mittomén.
Mindenesetre kösd le a lány figyelmét, ne legyen ideje és kedve foglalkozni az exxel.
Én azt tudom.
De idegesít,hogy minent megtesz,hogy szétváljunk,hogy utána az övé legyen a lány :@
És tudom,hogy a lány nem fog összejönni vele,és a gyerek is tudja,hogy vége,de nem bírja elviselni,hogy ennyi volt,már velem van
ha a lány szeret akor meg is ölhet téged a volt csávója akkor sem jön össze vele...
ha a lány nem szeret, akkor el is hagy; meg is érdemlik egymást akkor amilyen gennyesek...
ha te bizalmatlan vagy: akkor a gyakori kérdések pont hun kérdezed meg ezt...
a tanácsom: ne végy tudomást róla; mert ha érzi a bnőd: akkor vele fog foglalkozni, amig te azon agyalsz h mit tegyél a csávó ellen vagy hogyan védekezz; addig a bnőd is a csávóra gondl; ezt kerüld el
én soha nem jönnék ösze olyan lánnyal akinek ilyen az izlése...sőt: elvárom a lánytól hogy szinte utálja a mai fiatalok zömét: akik alkoholisták(bulikban isznak midnig stb), cigiznek...és fugáznának minden lukat, erőszakosak, önzőek...ha ezek közül a tulajdonságok közül csak egyik van meg egy fiuban: ne is barátkozzon iylenekkel...én ugyanez vagyok fiuban; nem akarok már ismerkedni: még barátságból sem(kivéve a motor tuning köreiben: mert ott fontos az ismerettség, és a sok rejtett technika/megoldás stb.)
nekem még a magyar lányok között sem tetszik a barnult bőr...ha vkinek fekete a haja akkor legyen szép fehér a bőre, ha természetes szőke, és szép a bőre akkor se járjon barnitani magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!