Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy nőnek 2 abortusza és...

Ha egy nőnek 2 abortusza és egy spontán vetélése volt, egy év alatt, akkor a következő babát meg kell tartani?

Figyelt kérdés
A nő egyik ismerős szeretője, azt állítja, hogy ha elveteti a babát vagy belehal a műtőasztalon, vagy a lehetséges fertőzésbe hal bele. Szóval neki ezt a gyereket meg KELL tartani...Tényleg igazat állít, vagy csak nagyon akar egy gyereket ettől a férfitől? Állítólag úgy védekeztek, hogy a nő mondta, h mikor van termékeny napja és akkor nem ment belé...
2013. júl. 16. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Itt nyilván nem arról van szó, hogy belehal az abortuszba..., hanem a fájdalomba "hal bele".

Szemetek a férfiak, még a legszentebb is!

Szüljön, mert egy idő után se pasi, se gyerek, se hit a párkapcsolatokban. Pasi nélkül lehet élni, de gyerek nélkül semmi értelme az életnek. Szerintem!

2013. júl. 19. 10:26
 12/13 anonim ***** válasza:

11:"Itt nyilván nem arról van szó, hogy belehal az abortuszba..., hanem a fájdalomba "hal bele". "

Már elnézést,de akkor az első abortusz után nem gondolkodott el? 1 éven belül 2 abortusz, 1 vetélés és még egy terhesség... na ne.....

Az értem, hogy ha becsúszik, nekem a második gyerek jött elég váratlanul úgy, hogy nem is eshettem volna teherbe, na de egy éven belül 4 becsúszott???? Itt vagy a nő nagyon sötét, vagy valamit kamuzik.

2013. júl. 19. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es igazat adok neked, ez a pasi így is úgy is lelép, csak kihasználja a nőt, aki gondolom mindenre képes volt, hogy megtartsa ezt a szemetet. Gyerek nélkül nem érdemes élni!
2013. dec. 22. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!