Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy nőnek 2 abortusza és...

Ha egy nőnek 2 abortusza és egy spontán vetélése volt, egy év alatt, akkor a következő babát meg kell tartani?

Figyelt kérdés
A nő egyik ismerős szeretője, azt állítja, hogy ha elveteti a babát vagy belehal a műtőasztalon, vagy a lehetséges fertőzésbe hal bele. Szóval neki ezt a gyereket meg KELL tartani...Tényleg igazat állít, vagy csak nagyon akar egy gyereket ettől a férfitől? Állítólag úgy védekeztek, hogy a nő mondta, h mikor van termékeny napja és akkor nem ment belé...
2013. júl. 16. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szóval nem védekeztek...

Nőgyógyász tudná megmondani, hogy a konkrét esetben van e veszély a nőre vagy a babára nézve.

De ha egy nő gyereket akar, akkor nem vetet el kettőt.

2013. júl. 16. 17:53
 2/13 A kérdező kommentje:

A férfinak van barátnője, 4 éves kisfiuk. És állítólag ő vitte mind a kétszer a szeretőt abortuszra. Lehet megverte, megfenyegette, esetleg kényszerítette, én erről az emberről bármit el tudok képzelni.

Most meg nyavalyog, h jaj most mi lesz?!

2013. júl. 16. 17:57
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell. Elvetetheti azt is. A nő szimplán meg akarja tartani a gyereket.

De nem tudom sajnálni azt az idióta pasit se, mert gondolom ő hisztizik a legjobban.

1. Minek k.r félre?

2. Ha már félrek.r, miért nem húz kotont?

Itt a pasi volt a legnagyobb szemét, a nő csak szimplán hülye.

2013. júl. 16. 18:41
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

Az ismerősöd egy idióta, hogy hisz a nőnek. (Azt, hogy családja van, most hagyjuk.) Ha nem akar gyereket, húzzon gumit.

A nő belehalni nem fog a 3. abortuszba, de jó eséllyel nem lehet gyereke a 3. után. A vetélés sem bíztató jel. Természetesen kivételek mindig vannak, de nem lehet tudni. A helyzet az, hogy én már az elsőt sem vetettem volna el. Az ismerősöd meg egye meg, amit főzött.

2013. júl. 16. 18:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom egyik sem az eszéről híres. Szerintem aki olyan buta mint ezek ketten azokon nem lehet segíteni. Egyébként nem kötelező megtartani de az abortuszra se lehet senkit kényszeríteni.
2013. júl. 16. 19:32
 6/13 A kérdező kommentje:

Én csak csendes figyelőként nézem a helyzetet... Néha kérdezek olyat a páromtól, h lehetünk-e majd keresztszülők, mert a családtagok úgyis szívinfarktusban elhaláloznak, ha megtudják a híreket.

Egyébként meg megtiltottam, hogy a szeretővel hozzánk jöjjön... Nem normális egyik sem... De ilyenkor érzem azt, hogy az élet azért csak-csak visszaadja... Azért remélem nem a gyerek fogja ezt az egészet megsínyleni...

2013. júl. 16. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy szülje meg a babát VÉGRE, mert ez a kicsi már háromszor akart megszületni. A pasi vagy megy, vagy marad, fizesse a gyerektartást, a csaj meg örüljön, hogy nem tette tönkre az életét azzal, hogy ellehetetleníti a gyerekvállalását. Férfi van annyi, mint égen a csillag, jönnek-mennek, de gyerek nélkül megöregedni őrültség. Én leszarnám a pasi hisztijét. Ha szereti, úgyis ott köt ki, ha nem, akkor is tartsa meg a babát, ha teherbe esik. A halállal fenyegetőzés a babához való kétségbeesett ragaszkodás jele: hát szülje meg, a többi majd kialakul!!!
2013. júl. 17. 10:09
 8/13 anonim ***** válasza:
tartsa csak meg, minek vállaljon még nagyobb kockázatot a meddőségre. szülje meg a férfi meg döntse el kikkel akar élni.
2013. júl. 17. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
egyébként hivatalosan féléven belül nem lehet két kaparása senkinek.
2013. júl. 17. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

A "belehal a műtőasztalon vagy a fertőzésbe": Hápersze!!!! nézzen már a naptárra, ez már egy másik század, olyan nagyon nem hullanak az abortuszosok meg a kismamák. Amúgy a terhesség kihordása és a szülés sokkal nagyobb megterhelés a szervezetnek, mint egy kíméletesen végzett abortusz, azért manapság nem kötőtűket szurkálnak fel. Ha ilyen nagy a baj nála, hogy fertőzésbe belehal ha abortusza lesz, akkor nem fog tudni kihordani egy terhességet...Úgyhogy kamu duma. Az persze lehet, hogy ki kell pakolni, nem lehet többet gyereke, de ez a fertőzésbe vagy a műtőasztalon meghal duma az nagyon szánalmas - és a pasi is, hogy ezt beveszi.

Az meg a másik, hogy ha nem akarnak gyereket, akkor az első abortusz után sem kezdtek el gondolkodni, hogy hogyan készülnek a gyerekek??? Egy éven belül gyakorlatilag négyszer esett teherbe, ezek nagyon ostobák ha ennyiszer "véletlenül" megtörtént.

2013. júl. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!