Ha egy nőnek 2 abortusza és egy spontán vetélése volt, egy év alatt, akkor a következő babát meg kell tartani?
Szóval nem védekeztek...
Nőgyógyász tudná megmondani, hogy a konkrét esetben van e veszély a nőre vagy a babára nézve.
De ha egy nő gyereket akar, akkor nem vetet el kettőt.
A férfinak van barátnője, 4 éves kisfiuk. És állítólag ő vitte mind a kétszer a szeretőt abortuszra. Lehet megverte, megfenyegette, esetleg kényszerítette, én erről az emberről bármit el tudok képzelni.
Most meg nyavalyog, h jaj most mi lesz?!
Nem kell. Elvetetheti azt is. A nő szimplán meg akarja tartani a gyereket.
De nem tudom sajnálni azt az idióta pasit se, mert gondolom ő hisztizik a legjobban.
1. Minek k.r félre?
2. Ha már félrek.r, miért nem húz kotont?
Itt a pasi volt a legnagyobb szemét, a nő csak szimplán hülye.
Az ismerősöd egy idióta, hogy hisz a nőnek. (Azt, hogy családja van, most hagyjuk.) Ha nem akar gyereket, húzzon gumit.
A nő belehalni nem fog a 3. abortuszba, de jó eséllyel nem lehet gyereke a 3. után. A vetélés sem bíztató jel. Természetesen kivételek mindig vannak, de nem lehet tudni. A helyzet az, hogy én már az elsőt sem vetettem volna el. Az ismerősöd meg egye meg, amit főzött.
Én csak csendes figyelőként nézem a helyzetet... Néha kérdezek olyat a páromtól, h lehetünk-e majd keresztszülők, mert a családtagok úgyis szívinfarktusban elhaláloznak, ha megtudják a híreket.
Egyébként meg megtiltottam, hogy a szeretővel hozzánk jöjjön... Nem normális egyik sem... De ilyenkor érzem azt, hogy az élet azért csak-csak visszaadja... Azért remélem nem a gyerek fogja ezt az egészet megsínyleni...
A "belehal a műtőasztalon vagy a fertőzésbe": Hápersze!!!! nézzen már a naptárra, ez már egy másik század, olyan nagyon nem hullanak az abortuszosok meg a kismamák. Amúgy a terhesség kihordása és a szülés sokkal nagyobb megterhelés a szervezetnek, mint egy kíméletesen végzett abortusz, azért manapság nem kötőtűket szurkálnak fel. Ha ilyen nagy a baj nála, hogy fertőzésbe belehal ha abortusza lesz, akkor nem fog tudni kihordani egy terhességet...Úgyhogy kamu duma. Az persze lehet, hogy ki kell pakolni, nem lehet többet gyereke, de ez a fertőzésbe vagy a műtőasztalon meghal duma az nagyon szánalmas - és a pasi is, hogy ezt beveszi.
Az meg a másik, hogy ha nem akarnak gyereket, akkor az első abortusz után sem kezdtek el gondolkodni, hogy hogyan készülnek a gyerekek??? Egy éven belül gyakorlatilag négyszer esett teherbe, ezek nagyon ostobák ha ennyiszer "véletlenül" megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!