Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Spontán vetélés után ki mikor...

Spontán vetélés után ki mikor érezte magát készen a következő babára?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt vetéltem el a 8 hetes babámat. Úgy néz ki, hogy spontán teljesen kiürültem. A doki szerint érdemes így is három hónapot várni. Én elég erősnek érzem magam, talán megpróbálnám korábban is, de persze majd meglátjuk. Tapasztalatokra volnék kíváncsi, hogy mikor kezdtetek el próbálkozni és mennyi idő után jött össze.
2009. febr. 26. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veled történt. Nálam sajnos műtéttel kellett befejezni, utána elég rosszul voltam hetekig, mind lelkileg, mind testileg. A mensim sem akart visszatérni, kiderült pcos vagyok. Lelkileg egy kis idő után már készen álltam volna, de testileg sajnos nem, azért egy bő két hónap után újra próbálkoztunk, de "csak" fél évvel később sikerült. Most 38 hetes vagyok és nagyon boldog.

Szerintem a tested és a lelked tudni fogja mikor jött el az idő, de ne kapkodjatok el semmit.

Szurkolok, hogy minden rendben legyen!

2009. febr. 26. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
En decemberben veteltem el, 8 hetes voltam. Szepen kitisztultam nem kellett muvi befejezes. A doki azt mondta, hogy egy mensit varjunk meg es ha ugy erezzuk probalkozhatunk utanna. Veteles utan 3 hetre vissza kellett mennem egy kontrolra es ott ismet meggyozodott a doki, hogy nincs semmi gond. Megvartuk a januari mensimet es azota probalkozunk. Most vasarnap vagy hetfon fogok tesztleni. Az, hogy lelkiekben mikor fogsz keszen allni csak rajtatok mullik mert egeszsegileg eltero valaszokat fogsz kapni. Van aki 3 honapot, van aki 1 honapot de van aki tobbet fog irni. Mi lelkiekben mar keszen alltunk az elso mensim utan. Nagyon vagyunk mar mindketten egy babara. Tobbszor olvastam itt, hogy a veteles utan eleg nagy az esely a teherbeesesre a kivart ido utan. Barmikor is allsz keszen majd, en sok sikert kivanok hozza nektek es fel a fejjel, jonni fog a baba meglatod!
2009. febr. 26. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom a veled történteket.Nekem 2008 nyarán volt egy 11hetes missed ab.-m.Én már a következő hónapban szívesen lettem volna terhes, de a testem nem így gondolja, mert eléggé felborult a ciklusom.Azóta sem sikerült összehozni a bébit,pedig már nagyon rá áltam a témára.Vitamin+hőgörbe+lh.teszt...stb.

Szóval mindenki más.Beszéltem olyan kismamival aki pár hét után terhes lett újra a spontán vetélés után.

Szerintem a testünk dönti el mikor áll készen az újabb befogadásra.

2009. febr. 26. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:

én decemberben vetéltem el, de majd csak május-júniusban próbálkozhatunk újra, nekem műszeres volt a befejezése. Sajnálom, ami veled történt, de ammondó vagyok, hogy nem érdemes kapkodni. Mostmár, két és fél hónap után úgy érzem, talán végre visszahúzódott a méhem (12 hetes voltam). Nekem is sokan írták itt, hogy nem muszáj fél évet várjak a próbálkozásra, de ha már az itt válaszolókra hallgatok, akkor felteszem a kérdést, miért is mentem orvoshoz? Ha három hónapot mondott a dokid, inkább érezd magad szerencsésnek, hogy nem hat hónapot kell várjál, mint én, és tartsd be a kiírt időt. Saját szakállunkra teherbe eshetünk, de utána, ha ne adj' Isten ismét vetélés lesz a vége, hibáztathatjuk magunkat éveken keresztül.

Nagyon jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá a dologhoz, én sokáig depis voltam utána. De ha bízol a dokidban, hallgass rá, mert nem hiába mondják azt a három hónapot.

És ne haragudj, amiért ilyen hosszúra nyújtottam.

Ja, és gondolj arra, hogy a tavaszi babák mindig egészségesebbek, mint a téliek... :-)

2009. febr. 26. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én tavaly júniusban vetéltem el (műtéti befejezéssel). Mivel készen álltam az újabb babára, 3 hónap után újra próbálkoztunk és azonnal sikerült, ráadásul kétpetéjű ikrek. Most vagyok 23 hetes és eddig szerencsére minden rendben van.

Tehát ha készen álltok rá és egészségileg is minden rendben, akkor ne halogassátok!

Sok sikert!

2009. febr. 26. 12:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen nem fogok semmit siettetni, tényleg csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Egyszerűen jó látni, hogy többeknek gyorsan összejött utána. Akinek még nem, annak mihamarabbi boldog babásodást kívánok!
2009. febr. 26. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!