Elhalás, vagy spontán vetélés után nagy az esélye annak, hogy a következő terhesség is sikertelen lesz?
Figyelt kérdés
veszélyeztetett a terhesség mindkettő után?2013. jan. 11. 15:32
1/8 anonim válasza:
Én júniusban vetéltem el (elhalt, mikor észrevette a doki utána másnap spontán megindult) és szeptemberben már ismét terhes voltam. Most 18 hetes vagyok, nem lettem veszélyeztetett.
2/8 anonim válasza:
Nekem első spontán elment a 4ik héten, második 10 hetesen elhalt missed ab lett a vége, most jelenleg 5 hetes vagyok és most is és az előzőnél is veszélyeztetett voltam/vagyok!
3/8 anonim válasza:
Nekem a 3. ment el, azóta már született kettő, mind a kettőnél veszélyeztetett voltam. Ha a következő is sikertelen, akkor alapos kivizsgálás kell.
4/8 anonim válasza:
Az elhalást is spontán vetélésnek tartják, nekem úgy volt beírva a könvbe, pedig úgy vették el.
5/8 anonim válasza:
Nekem is spontán vetélésem volt márciusban,,,áprilisban újra terhes lettem, pedig előzőre egy évet vártunk :) Most vele vagyok 39 hetes :D És ez is veszélyeztetettként indult igen...előző miatt egyrészt, másrészt itt is barnáztam elején, harmadrészt később a lepény tapadásával is gond volt.
6/8 anonim válasza:
Nekem tavalyelőtt volt sajnos egy vetélésem,5+6 hetesen.Másfélév múlva estem teherbe újra,most 15 hetes vagyok :) Veszélyezetett vagyok,de dolgozok,mert nagyon kell a pénz.Óvatos vagyok.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csajok! Igazából azért kérdeztem,mert nekem elhalt a babám 9 hetesen és fél évet kell várnunk,de nagyon soknak tűnik.Mindenki azt írja,hogy 3 hónapot vártak,de én félek ,hogy megint nem sikerülne és inkább megvárom a fél évet,csak nagyon nehéz!
Mindenkinek boldog baba várást kívánok!
2013. jan. 11. 22:19
8/8 anonim válasza:
Nekem fél éve volt vetélésem 6,5hetesen.
Én is akkor úgy voltam vele,hogy azonnal akár a következő hónapba,csakhogy ne legyen ennyire fájdalmas. Aztán eltelt a 3hónap és sokat enyhült a fájdalom és már nem akartam annyira görcsösen mindenáron.
Most tegnap csináltam egy tesztet és újra pozitív. 5hetes. Kicsit félek,hogy mi van ha ugyanaz lesz,de bízom benne,hogy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!