Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van esélyem arra, hogy spontán...

Van esélyem arra, hogy spontán vetélés után megmaradjon a következő baba? Volt így valaki?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm. Kb. 1 éve volt egy vetélése és most 5 hónapos terhes.
2012. szept. 25. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy hónapot kihagytunk és utána azonnal sikerült, mindezt 38 évesen! Az első pozitív tesztnél rohantam is a dokihoz, kaptam gyógyszert, amit a 12. hétig kellett szendi. Minden rendben volt, kisfiam azóta 2 éves :)

Hinni és cselekedni kell, minden jót kívánok!

2012. szept. 25. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen. Második hónapban terhes lettem, dokimtól azonnal kaptam gyógyszert, ahogy a második válaszoló is mondta.

Szóval igencsak nagy esélyed van rá!!!!!!!!!

2012. szept. 25. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem 2 nap keses es egy pozi teszt utan megjott. A dokim mondta, hogy ezzel nincs teendo, rendesem kitisztultam. Ez volt februarban. Marciusban menstrualtam utoljara:) rogton a kovetkezo honapban sikerult! 28 hetes kismami :)

Baratnomnek is ugyanez volt. 1 het keses es egy eros zi teszt utan megjott. Kovetkezo honapban sikerult nekik:) azota 15 hetes terhes :)

Sok sikert!!!!

2012. szept. 25. 15:11
 5/7 barackvirág 5 ***** válasza:
Nyugodj meg,van esélyed rá! Én is így jártam.Máj 6-án volt utoljára mensesem Jún.15én 4 hetes voltam.Jún20-án vérezgettem,élénkpirosan és darabosan görcsök nélkül.21-re el is múlt a vérzés.Persze 20-án azonnal orvoshoz rohantam,pihenést javasolt,2*1 Duphastont és 3*1 MagneB6-ot írt fel.1hét múlva kontrol.Vissza mentem a 25-ei hcg eredménnyel,ami negatív volt:Az orvos is azt mondta ultrahangvizsgálatkor nem látja a terhességet,se petezsákot se semmit.Felszívódott a terhesség,és ki is tisztultam,nem kell miss abortuszra mennem.minden rendben van velem Pihenjek sokat.Azzal biztatott:Nagy rá az esély hogy a baba nem lett volna egészséges és kilökte a szervezetem. Jún.30án együtt voltunk a párommal Aug13-án 6 hetes terhes voltam volt szívhang is embrió is.Ezen a hétén vagyok 12 hetes és makk egészséges a baba. Fel a fejjel,biztos hogy nektek is mielőbb összejön a babátok!
2012. szept. 25. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
6 hetesen spontán elvetéltem, csináltak eü-i kaparást. Rá 6 hónapra megint terhes lettem, rohantam a dokihoz, de nem írt fel semmit. Mondjuk így is megmaradt a baba, semmi gond nem volt. :)
2012. szept. 25. 17:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az orvos 2 hónap pihenőt javasolt, de úgy látom, sokaknak egyáltalán nem kellett pihennie. Első hónapot most kihagyjuk mi is és következő hónapban ismét próbálkozunk. Remélem akkor már velem marad a baba.
2012. szept. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!