Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi egy szál cigi árthat a...

Napi egy szál cigi árthat a picinek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 10:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
édesanyám velem végig cigizett, a végére egyre jobban csökkentette az adagot és a mennyiséget is, egyre gyengébbet szívott.. DE! Így is fulladásos allergiám van ekcémával... az asztma "még csak" kialakulóban.. Hiába születtem egészséges gyereknek, ha felnőtt koromra ez van.. Döntsd el te, milyen életet szeretnél a gyermekednek!
2013. júl. 13. 15:36
 22/23 Judyt77 ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!Ha megnézegeted a kérdéseket, láthatod, hányan vannak, akik nem tudnak teherbe esni. Becsüld meg, hogy neked sikerült! 9hónapig kell lemondanod a cigiről, ha szoptatsz (ami minimum 6 hónapig a legegészségesebb a babának), akkor 15hónapig. Ennyit biztosan megér a gyermeked egészsége! És még az is lehet, hogy te is teljesen leszoksz! Hát nem lenne jobb enélkül az egészségtelen, büdös és drága pótlék nélkül élni?! Szokj le és köszönd meg a gyermekednek, hogy te is egészségesebben élhetsz! Én normál esetben szívesen megittam egy italt, minden reggel kávéval kezdtem a napot, de amint megtudtam, hogy terhes vagyok, letettem mindent és nem is kívánom. A terhességi cukorbetegség miatt pedig az étkezésemre is oda kell figyelnem, ami nagyon nehéz, mégis megteszem, mert a LEGFONTOSABB, hogy egészségesek maradjunk mindketten. Gondold át ezt és talán nem is lesz olyan nehéz leszokni! Végszükség esetén érdeklődd meg az elektronikus cigit. Az talán nem olyan ártalmas. De ha már napi egy szálnál jársz, akkor azt már le tudod tenni!Sok erőt és sikert!
2013. júl. 13. 19:10
 23/23 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek azzal hogy se inni secigizni nem kéne terhesség alatt. és hogy ha 1 szálig eljut valaki onnan már inkabb leszokni könnuebb mint várni a holnapi egy szálra. De ne itéljétek el öket,olyan lenézöen beszéltek utálattal. Én megértem de hányan vagyunk akilet szintén cigisen hordott ki édesanyánk,kit betegen kit egészségesen szülve.Mégis szeretjük és nem nézzük le érte. Azok közt akik ilyen durván vélekednek a dohányzo kismamákrol és az anyukájuk öketis ugyhordta ki,számonkértétek már tölle hogymijen jogon tette ezt veletek,és hogymért vállalt gyereket ha nem tud leszokni?Én nem mondom hogy elfogadhato dolog de már annyira gyülölködnek a dohányosokra hogy már lassan fajgyülöletté fajul.Pedig a dohányzás is egy függöség ami betegség. Különben meg mindenkinek szive joga eldönteni cigizik vagy sem.
2013. júl. 14. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!