Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lehet semmi baja a...

Ugye nem lehet semmi baja a picinek?

Figyelt kérdés
éjjel arra ébredtem fel,h a bordáim alatt a hátamon elviselhetetlenül görcsölök( ami csak reggelre enyhült,annyira,h fel tudjak kelni az ágyból).Nem is mentem reggel munkába,hanem azonnal elmentem a nőgyógyászhoz,aki pont a héten szabadságol,csak a nővérke volt ott. A nővér azt mondta,h ha a hasam nem görcsöl,nincs nagy baj és h menjek el a háziorvosomhoz és hogy küldjön el engem urológushoz és idegorvoshoz kivizsgálásra. Háziorvosom viszont nem volt hajlandó foglalkozni velem és kitessékelt az ajtón,azzal az indokkal,h mivel terhes vagyok,nem hajlandó fogadni engem ilyen problémákkal. nem tudom mit tegyek,menjek el kórházba ügyeletre? aggódom a pici miatt. 19hkm
2013. jún. 13. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mutasd meg magad egy orvosnak, úgyis csak akkor fogsz megnyugodni. Ne a nővérkére hallgass szerintem. Mondjuk a háziorvosnak elég érdekes a hozzáállása. Egy nőgyógyásznak mutasd meg magad, az a biztos.
2013. jún. 13. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Menj be ügyeletre nyugodtan vagy másik nődokihoz sztkba.

A háziorvost én először is feljelenteném,nem küldhet el.

Aztán keresnék másik háziorvost.

2013. jún. 13. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:

A problémád nem a babával kapcsolatos, tehát ő biztosan jól van, emiatt ne aggódj. De ettől még Neked lehet problémád6betegséged.

Idegbecsípődés?

Mondjuk én biztos háziorvost váltanék. Mi az hogy elküld 8egy terhes nőt!!), hogy ezzel nem foglalkozik?!

2013. jún. 13. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Azonnal jelentkezz át másik háziorvoshoz. Milyen orvos az ilyen? Igen, menj be a kórházi ügyeletre. Remélem ott foglalkoznak rendesen Veled. A babának biztos nincs baja, valószínűleg vesehomok, vesegörcs vagy hasonló. Viszont mielőbb nézzék meg, mert az nem jó, ha sokáig görcsölsz, abból már lehet baj.
2013. jún. 13. 09:36
 5/7 A kérdező kommentje:
az már biztos,h ezek után háziorvost váltok,inkább le se írom,h milyen hangnemben beszélt velem,egész hazautat végigsírtam.beszéltem a párommal is,amint hazaér munkából bevisz ügyeletre.
2013. jún. 13. 09:40
 6/7 Ananke ***** válasza:
Szia!Én is 19 hetes terhes vagyok.Tegnap délután óta fáj a derekam nagyon.Lementem az ügyeletre,de elküldtek mert terhes vagyok.Említettem régebben a házi orvosnak is,az is elzavart.Mindenki azt mondja ez a terhesség miatt van.De én tudom,hogy a gerincemmel van valami.Szóval én is ki vagyok!!
2013. jún. 13. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os, a terhesség megváltoztatja a test statikáját, ez okozhat gerincfájdalmakat. Nekem a keresztcsontomnál fájt, de úgy, mintha késsel hasogatnák.:( A 3. trimeszterben ez elmúlt, de addig nagyon szenvedtem vele.

Neked sem röntgent sem CT-t nem fognak terhesen nézni, hacsak nem életbevágó, anélkül meg úgysem tudnak mit csinálni veled.

Ha nagyon rossz, akkor menj el egy manuálterapeutához (olyanhoz aki gyógytornász vagy orvos alapvégzettségű), ők sokat tudnak segíteni.:)

2013. jún. 13. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!