Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Órákon keresztül borzalmasan...

Órákon keresztül borzalmasan fel voltam fújódva, semmi nem segített. Ugye nem lesz baja a picinek?

Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok, szerdán mintát vettek a méhlepényből kromoszíómavizsgálat céljából, ami után napokig pihenni kell. Valószínűleg a fekvés miatt iszonyatosan felpuffadtam, az egész hasam kőkemény lett, sem ülni,sem feküdni nem bírtam. Most egy fokkal jobb már, de továbbra is érzékeny a méhizomzat, a baba pedig csak rúg és rúg. Félek egy kicsit, ugye nem lesz baja? Erőlködni természetesen nem merek, így is tartok a méhszáj kinyílásától és a magzatvíz szivárgásától.
2010. szept. 12. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ne pánikolj, már a nehezén túl vagy! Nem lesz semmi baj! Ha kemény a pocid, vegyél be Magne B6-ot, és pihenj. Feküdj, amennyit csak bírsz. Simogasd a pocidat és örüljetek egymásnak a babóval! A stressz csak izomfeszülést okoz.
2010. szept. 12. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előzővel egyetértek, csak annyit még, hogy NE simogasd a pocakod, legfeljebb csak tedd oda a kezed. A simogatás keményedést, méhösszehúzódást generálhat, az most Neked semmiképpen nem jönne jól. De ha csak odateszed a kezedet, a babó azt is érzi, és megnyugtatja. Nekem sokkal többet rugdosódik, ha háton fekszem, mint ha oldalt. Próbáld ki, neked mi válik be, melyik az a testhelyzet, ahol kicsit megnyugszik. Sok sikert, és nyugodj meg, minden rendben lesz veletek! 21 hkm
2010. szept. 13. 09:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Semmit nem aludtam, még feküdni is rossz volt, de most már jobban vagyok. Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!!! Mindenkinek szép babavárást!
2010. szept. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!