Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi egy szál cigi árthat a...

Napi egy szál cigi árthat a picinek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 10:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Amíg nem volt ez a hisztéria, nagyon sok nő dohányzott a terhessége alatt, és egészséges gyerekek születtek.

Azért okosabb, ha nem dohányzol.

2013. júl. 13. 10:13
 2/23 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez olyan, hogy van aki többet szív el naponta egy szálnál és mégis egészséges babája születik, és van akinél a napi egy szál is árt a babának.
2013. júl. 13. 10:20
 3/23 anonim ***** válasza:
37%
Nyilván igen, ahogy a cigaretta elszívójának is. DE! Inkább az az egy szál cigi, mint a leszokással járó stressz. Szerintem. Mondom ezt úgy, hogy eddig egész cigarettát még nem szívtam, bele szívtam már, szóval nem a dohányosok csapatát erősítem.
2013. júl. 13. 10:21
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem, mint egy doboz. De ha valaki eljut napi 1 szál cigiig, az le is tudja rakni. Csak akaraterő kérdése.
2013. júl. 13. 10:23
 5/23 anonim ***** válasza:
27%

többet ártasz a babádnak ha nem dohányzól és annyira kívánod a cigarettát hogy folyamatosan azon kattogsz!!!

Én is dohányzom KEVESET a terhességem alatt mert amíg nem dohányoztam 5 hónapos koromig addig lefogytam 10kg ot és azt mondta a védőnő hogy többet ártok a stresszel és a fogyással a babának minthogy ha nagyon szivni szeretnék a cigiből és bele szívok.Te érzed menyire tudsz ellenálni.38 hkm

2013. júl. 13. 10:42
 6/23 anonim ***** válasza:
73%

Ez az "idegesség jobban árt, mint 1-2 szál cigi" egy jó nagy baromság! Csak ezzel nyugtatják magukat a dohányos kismamák! És az orvos sem azt mondja, hogy inkább cigizzen, mint idegeskedjen, hanem azt, hogy inkább cigarettázzon, mint hogy nyugtatót kelljen szednie! Van különbség! Az már megint más dolog, hogy akinek ennyire stresszes az élete, az mi a francért csinál gyereket? Csak ront a helyzeten!

Napi egy szál cigi, az a babának sok, az anyukának pedig semmi! Aki kibírja napi egy szállal, az kibírja egy szál nélkül is. Ennyit nem bír megtenni valaki a gyermekéért? Akkor ne vállaljon gyermeket, ha ennyire gyenge! Mi lesz a szoptatásnál? Ott aztán tényleg egy fél szálat sem szabad elszívni! Mi lesz? Inkább tápszerrel tömi a gyerekét, csak hogy rágyújthasson? Szép! Hol van a felelősség? Hát nem a gyermekünk a legfontosabb? Nem ő az, akiért BÁRMIT megteszünk? Hihetetlen!

Igen, nehéz leszokni. Rohadt nehéz. De nem akkor kell elkezdeni megpróbálni, amikor már ott él benned a baba, hanem amikor még nem! Hogy lásd, kibírsz-e ennyit egy kis csöppségért. És ha nem, akkor még nagyon nem kéne szülni.

2013. júl. 13. 10:53
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és kíváncsi vagyok egyáltalán hogy próbálkoznak! Vannak ma már nagyon jó egy alkalmas kezelések, amik nagyon sokaknak bevált! Nem tart örökké, de 9 hónapig biztosan!
2013. júl. 13. 10:54
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

Igen árt! És így van ha már 1 szálnál tart vki akkor az le is tudná tenni ha nagyon akarja!

És ez a hozzáállás h van aki szívta és egészséges babája született. És nagyon sokaknak kora babája lett miatta nagyon kicsi súllyal stb... Erre miért kell bazírozni h másnak se lett baja az még nem garancia h neked sem lesz. És igen vannak akik semmi károsat nem tesznek egész terhesség alatt mégis van baj. De jobb kísérteni az ördögöt?

Meg mi az h nem volt felkapva így a dohányzás! Nem értem aki ezt írta hallotta belül a fejében mit ír??? Én is dohányoztam jó pár évig. Aztán mikor úgy döntöttünk h jöhet a baba akkor én is és férjem is letette. Ha ennyire nem tud vki felelősséggel lenni a gyereke iránt akkor minek vállal? Egy gyerek nem csak a cigi lemondásával jár hanem más "áldozatokat" is követel. Akkor a kedves anyuka saját magával fog foglalkozni és nem a gyerekével???

2013. júl. 13. 10:55
 9/23 anonim ***** válasza:
52%
Mit számít legalább jár majd az emelt családi mert, hogy asztmás lesz a gyerek az tuti.
2013. júl. 13. 11:33
 10/23 anonim ***** válasza:
64%

Sokan annyira álszentek, hogy az már hihetetlen. 1szál cigi fú de felelőtlen anya stb. De sokuk az alkoholt meg nem itéli el vagy legalábbis nem ennyire. Olvastam már itt hogy egy kis bor vagy sör nem àrt. Hàt persze.

Kedves kérdező nem lesz semmi baja a babádnak 1 szál cigitől. A rosszindulatú " szuperanyákkal" meg ne foglalkozz. És mielőtt jönne a sok negatívum diplomás közgazdász vagyok tehát nem az alacsony képzettségi szintem az oka a véleményemnek.

2013. júl. 13. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!