Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha Várandósan hőemelkedésem...

Ha Várandósan hőemelkedésem van (37,2), lesz baja a Picinek? 18hetes Kismama

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem,az semmi.Terhesség alatt,alapból magasabb a hő.

Láz 38 felett van,akkor kell csillapítani is.

Ezzel semmi teendő,és a babádnak sem árt!Nyugi!

2013. júl. 4. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
A hőemelkedés 37,5-nél kezdődik...
2013. júl. 4. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
ez nem hőemelkedés még szerintem egy terhes nőnél:) de miért mérted meg, van más baj is? mert ha náthás vagy pl. és érzed is, hogy kicsit melegebb vagy, mindenképpen menj orvoshoz vele. ha csak úgy megmérted, de semmi panaszod, akkor OK. baja nem lesz, főleg nem ennyitől, de ha más panasz is van, azt kezelni kell.
2013. júl. 5. 07:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én hőm stabilan 37,2 mióta teherbe estem :)

Ez csak akkor baj, ha tudod, hogy tiéd eddig csak mondjuk 36,7 volt. Akkor figyeld, méregesd, és ha feljebb megy, csillapítsd pl. Panadollal.

2013. júl. 5. 07:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Náthás voltam egyhén de nem éreztem magam rosszul csak kijött az orrom alatt egy seb és nekem már volt ilyen a belső láztól ezért mértem meg de azóta már normalizálódott a hőm.
2013. júl. 5. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is állandóan 37 fok felett volt. Ez normális, nincs lázad. Nehogy bevegyél valamit!!!
2013. júl. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!