Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet 30 hetesen külföldre...

Lehet 30 hetesen külföldre utazni még? (kocsival)

Figyelt kérdés

29 hetesen megyek Prágába 3 napra vonattal, és rá egy hétre mennék Olaszországba (kb. 700 km. autóval). Ki lehet bírni? Vagy már veszélyes ilyenkor bevállalni? Ti mennétek?

Köszi előre is, aki válaszol!

2013. jún. 11. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 29 hetes voltam amikor 1000 kb utaztam kocsival, de kb 500 km-nél megszáltunk egy Hotelba és másnap indultunk tovább .

Visszafele már nem áltunk meg sehol, de viszont hátul feküdtem sokat , így ki lehetett bírni az 1000km

Mondjuk Ford Galaxink Volt még akkor, szóval Volt helyem bőven.

Én kibirtam nem Volt semmi gond most 3 éves a kis csibész:)

2013. jún. 11. 11:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mi Mercédesszel mennénk ami nagyon kényelmes, csak az a gond, hogy hátul is 3man ülnénk, szóval ez a necces.
2013. jún. 11. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kocsi kényelmes, de hogy nagy hassal órákat egyhelyben ülni, hát én nem vállalnám be. De ez én vagyok.
2013. jún. 11. 12:08
 4/5 anonim válasza:
Szia! Én Németországban élek. 34 hetes terhesen utaztam haza Magyarországra és vissza kocsival 1400-1400 km-t. Az orvosom annyit javasolt, hogy 2-3 óránként álljunk meg kicsit, valamint gyakran mozgassam a lábaimat a kocsiban. Ha minden rendben a terhességeddel és jól viseled, akkor nem gond.
2013. jún. 11. 13:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lefújtuk az utat, már nem merem bevállalni sajnos. Egy erősebb fékezéstől bekeményedett a hasam, mert megijedtem... Nem szeretnék bajt, inkább kihagyom.
2013. jún. 13. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!