Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgozzak várandósan?

Meddig dolgozzak várandósan?

Figyelt kérdés
Még csak a 21.héten vagyok. Irodai munkám van. Nem annyira stresszes. Napi 8óra totál ülő munka. Nem tudom meddig lehet majd bírni (főleg ha jön a kánikula) az egész napos ücsörgést. Meddig jó a babának? Igazából már most kívánnám a reggel tovább alvást meg a több pihenést de azért még az október vége messze van és a fizetés sem mindegy. Ilyen munka mellett mit javasoltok mennyivel előbb menjek betegszabira?
2013. jún. 17. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha jó a kollektíva akkor az utolsó percig, mert kikapcsol, és jól érzed magadat, ha otthon leszel gyerekkel majd újra munkába vágysz.

Èn is irodában dolgoztam, csak nekem óriási görcseim lettek a félidödötl az üléstöl, volt hogy 1 órán keresztül is fetrengtem a görcstöl, de 1 óra ülés után jött az iszonyat fajdalom, keményedés. Kiirattam magamat félnapra (külföld itt lehet terhesen ilyet csinálni), és jobb lett. nálunk az is baj volt, hogy leépítették az irodát, engem nem tudtak kirugni, de munka nem volt. A kolléganök akinek volt munkájuk nem akartak adni, mert hogy nekik sem volt túl sok. ott ücsörögtem és nagyon rossz volt.

2013. jún. 17. 13:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Én állómunkát végeztem és hét hónaposan mentem el táppénzre! Sajnos a pénz nem mindegy! Januárban mentem el tp.-re és szülés után utalták el a tp.-t! Komoly volt nagyon!!:S
2013. jún. 17. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Én a 20. hét után táppénzre mentem. Nehéz volt a bejárás,ezen felül 12órás műszakban voltam és nagyon fárasztó volt,a 6. óra után már nem bírtam ülni és őszintén szólva a munkáltatómon is láttam,hogy mivel ott volt már az új lány nem bánná,ha csak az egyikünk lenne ott. :)
2013. jún. 17. 14:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazából a kollektíva nem a legjobb. Olyan munkám van amivel el vagyok szeparálva. Ülök egész nap a gép előtt egymagam. Igazából a kérdés, hogy mikor lesz az ülés terhes. Azt az én főnökeim is megértik hogy ha csak 6órát vagyok benn de akkor is az is sok egy helyben ülni max mosdószünet.
2013. jún. 17. 14:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is irodai munkát végzek nagyrészt, de azért van benne néha egy kis mászkálás is, magamnak osztom be a munka egy részét. Én igyekszem majd a lehető legtovább dolgozni, mert a táppénz igen kevés. Amúgy szerintem érezni fogod meddig bírod.
2013. jún. 17. 14:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget
2013. jún. 17. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is 8 órás irodai munkát végeztem. 3 hónappal szülés előtt mentem táppénzre. Akkor már a visszereimnek nem volt jó az ülőmunka, alvásproblémáim is voltak. Szerintem kellett is ennyi átmenet a munkaból a babázáshoz!
2013. jún. 17. 14:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Szintén irodai munkám volt, és én a 34. hétig dolgoztam. Ha nagyon akartam volna, lehetett volna tovább is, de a többiek mondták, hogy ekkora pocakkal inkább otthon legyek, mert nem férek be az asztal mögé. :)
2013. jún. 17. 14:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Na pl. én is ez utóbbitól tartok mert a számítógép használathoz kell az asztalhoz ülni. meg a pisilési inger se jó ha fél óránként futkozom. De gondolom ezek egyénileg változnak.
2013. jún. 17. 14:16
 10/12 anonim ***** válasza:
38.hètben vagyok,kèz ès làbàpolò a szakmàm,heti 2-3 kisebb munkàval jàrò vendèget mèg elvàllalok,kikapcsolodàs.Mondjuk èn itthon dolgozok.
2013. jún. 17. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!