Meddig dolgozzak várandósan?
Figyelt kérdés
Még csak a 21.héten vagyok. Irodai munkám van. Nem annyira stresszes. Napi 8óra totál ülő munka. Nem tudom meddig lehet majd bírni (főleg ha jön a kánikula) az egész napos ücsörgést. Meddig jó a babának? Igazából már most kívánnám a reggel tovább alvást meg a több pihenést de azért még az október vége messze van és a fizetés sem mindegy. Ilyen munka mellett mit javasoltok mennyivel előbb menjek betegszabira?2013. jún. 17. 13:52
11/12 anonim válasza:
Én 24 hetes terhes vagyok, napi 8 óra ülőmunkát végzek most is, de egyelőre nincs vele gondom. Annyiszor kelek fel, ahányszor akarok, ha 10 percenként megyek pisilni, mert valamiért úgy kell, akkor 10 percenként megyek pisilni, senki nem szól érte. Sőt napi egyszer elmegyek a postára, hogy egy kicsit járkáljak, illetve ha valamiért át kell ugrani másik irodába, azt is mindig bevállalom a kolléganők helyett, hogy egy kicsit átmozgassam magam. De ha csak úgy tartja kedvem, és felállok és tornászok egy kicsit, azért se szól senki. Szerencsém van, hogy ennyire toleránsak. Én úgy tervezem, hogy amíg bírom, dolgozok egyrészt a pénz miatt, másrészt szeretem a munkám, harmadrészt mit csinálnék egész nap egy 60 nm-es lakásban? Nem szeretek unatkozni. Ha nagyon terhes lesz a bejárás (buszozok a szomszéd megyébe), akkor majd kérem, hogy itthonról dolgozhassak.
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 17. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!