Illetlenség vagy nem várandósan kétrészes bikiniben strandon/tengerparton fürödni illetve napozni?
Védőnőm szerint igen, szerintem nem.
Csak közvéleménykutatok.
Szerintetek igen vagy nem? És miért?
Én is bikiniben voltam terhesen.
Fel sem húznék egybe fürdőruhát, mert nem tetszik. Viszont a legnagyobb melegben voltam nagy pocakos kismama anno és nagyon jó esett bikiniben lenni.:)
És szerintem sem illetlenség.
Szerintem sem illetlenség.
Nekem kifejezetten szép látvány egy kismamampocak,szépen gömbölyödik (írom ezt nőként).
A nagyondagadtak (nem kismamák,olyankor természetes a súlytöbblet) és a vénasszonyok akiknek inkább nem kellene bikini.
Tudom hogy ezért le fogtok pontozni de nekem valahogy nem jön be, mikor azt látom hogy egy kismama mutogatja a hasát. Nem is szeretem nézni. Attól meg szabályosan rosszul vagyok aki még le is vetkőzik terhesen az újságoknak.
Lehet ez azért van bennem mert még nincs gyerekem és akkor majd ez megváltozik, de én úgy vagyok vele, hogy miért kell mutogatni a hasát valakinek. És nem tudom miért érzek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!