Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Illetlenség vagy nem várandósa...

Illetlenség vagy nem várandósan kétrészes bikiniben strandon/tengerparton fürödni illetve napozni?

Figyelt kérdés

Védőnőm szerint igen, szerintem nem.

Csak közvéleménykutatok.

Szerintetek igen vagy nem? És miért?

2013. jún. 18. 10:09
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
50%
Nem gondolnám, hogy illetlenség. De nehogy már egy védőnő oktasson ki.....
2013. jún. 18. 10:20
 12/46 A kérdező kommentje:
Nem oktatott ki, csak a véleményét mondta el. Valóban nem 20 éves már, biztos az ő idejében más volt a norma. Nem ítélem el, sőt, kifejezetten imádom a védőnőm. :)
2013. jún. 18. 10:22
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Én tankinibe voltam terhesen pancsizni!

Ha akartam felhúztam a felsőt a hasamról, ha akartam ráhúztam! Nem érdekelt ki mit gondolt!

2013. jún. 18. 10:31
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

10-es te szerintem félreérted a dolgokat.

Itt senki nem azért húz fel bikinit, mert mutogatni akarja a hasát.

Hanem azért, mert azt szeretné, az neki a kényelmes, a megfelelő, amit szeret. És csak azért nem fog kezes-lábas fürdőrucit felvenni, mert éppen kisbaba van a pocakjában.

És az, hogy te nem húznál fel, az csak egy dolog. De mások pedig szívesen felveszik és nem magamutogatásból. Nyilván ha valaki egybe részes fürdőrucit vesz fel, abban sem tudja eltitkolni, hogy kismama.

2013. jún. 18. 10:34
 15/46 anonim ***** válasza:
31%
Nekem sem tetszik a látvány, de hát ő tudja. Én sem raktam ki sem a strandon, sem máshol, mert tudom, hogy van aki ettől undorodik. (Nem is kevesen.) Napozni amúgy sem szabad fedetlen hassal, nyílt vízben fürödni meg egyenesen veszélyes a babára nézve.
2013. jún. 18. 10:39
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem illetlenség, de nekem is van tankinim, mert mióta várandós vagyok, vhogy még jobban védem a magánszférámat és zavarnak a tekintetek. amúgy megértem, ha az ember meglát egy 3. trimeszteres terhes nőt, hát tényleg nem lehet nem odanézni. én is odanéztem, de most, h én vagyok a figyelem tárgya, csupasz hassal zavarna. ruha alatt érdekes módon nem feszélyez, ha bámulják. de illetlenségnek nem illetlenség, tök természetes dolog.
2013. jún. 18. 10:43
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan legyél bikiniben :) Én is voltam. (de azért a napozással óvatosan)
2013. jún. 18. 10:54
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
A védőnőd biztosan egy másik korból ragadt itt, amúgy meg neki mi köze hozzá? Szerintem a strandon sem fog ez zavarni senkit, akit igen, az picit rosszul lehet "beállítva". Tengerparton más országban meg miért érdekel? Úgysem látnak többé :) Ha gondolod, vegyél a biztonság kedvéért egy tankinit, ha esetleg ÚGY néznének rád :)
2013. jún. 18. 10:56
 19/46 anonim ***** válasza:
84%

Nem illetlenség, ha te azt szereted hajrá!

Én nem hallottam még olyanról, hogy ettől bárki undorodna.

Egy pocakos kismama mindig gyönyörű!

Mellesleg vannak tényleg igazán "durva" kinézetű emberek a strandon- tengerparton, bárhol. Őket se küldik el, megszólnak be.. (Pl. 65 éves bácsi egy szál fecskében, pipaszár lábbal, óriás hassal, lógó bőrrel. 70 éves néni bikiniben...)

2013. jún. 18. 11:01
 20/46 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként akinek nem tetszik, az ne nézze ;) (Ez kicsit olyan mint a nyilvános szoptatás)
2013. jún. 18. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!