Ilyen melegben lehet napozni, mint ma? Pocit meg lehet egy picit süttetni?
D-vitamint kellett eddig szednem, de most örülnék, ha napsütéssel tudnám pótolni.
Ilyen melegben nem igazán lehet túlmelegedni, igaz?
15 hkm
A pocit mindenképpen óvni kell.
Már most is le lehet égni, úgyhogy elég meleg van és elég jól tűz is a nap. Szóval ne süttesd meg a pocakodat még egy picit sem.
És te se legyél túl sokáig a napon.
Nem azt mondom, hogy terüljön ki 40 fokon a napsütésben, de azért ne ess már túlzásba, tele a világ strandoló terhesekkel, tengerben lubickoló, parton sétáló, itt-ott nyaraló terhesekkel, akik nincsenek folyton bebugyolálva, azért az enyhez túlzás, hogy egy kis áprilisi naptól "felmelegszik a magzatvíz" és a "babahalálához vezethet".
szerintem nyugodtan napozhatsz :)
off: nem is beszélve az afrikai kismamákról például, akik 40+ fokban vannak hónapokig...nekik sem forr fel a magzatvíz...
Köszönöm a válaszokat, erősen gondolkodtam, hogy most mi lehet az igazság. Ma kifeküdtem egy fél órát, atlétában és rövid naciban, néha felhúztam a hasamon a pólót. Jó indulattal sem izzadtam meg. Mi lesz a nagy melegekben majd?
Olyan kellemesen éreztem magam :) Remélem, a baba is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!