Lehet a picinek valami baja, ha napi 2-3 szál cigit elszívok?
Menj el egy biorezonanciás kezelésre, utána nem is fogod kívánni a cigit. (Nem tudom,hogy kismamák mehetnek-e rá, de nézz utána) Utána csak fél óránként egy pohár vizet kell innod, és már le is szoktál szenvedés nélkül. Én így szoktam le.
Ismertem olyan kismamát, aki 2-3 szálat elszívott naponta, és egészséges babája lett. Nem akarlak megijeszteni..de a cicigtől lehet koraszülőtt is, meg még sorolhatnám.. Az a 2-3 szál is sok egy terhesség alatt!
Egyetértek az előttem szólókkal,ne dohányozz!
Mikor rágyújtanál egyél inkább egy almát és gondolj a picire.Őérte hozz áldozatot ha már magadért nem sikerült eddig!
Sok sikert és kitartást!
Tudom, hogy nehéz lemondani a cigiről, én is dohányoztam, de szerencsére még a terhességem előtt sikerült leszokni. Nehéz, sokat lehet kínlódni miatta, (azért igazán csak az első hónap nehéz, utána már könnyebb), DE KIÉRT TENNÉD MEG, HA NEM A GYEREKEDÉRT? KIÉRT VÁLLALNÁD A NEHÉZSÉGEKET ÉS A KÍNLÓDÁST, HA KELL, HA NEM ÉRTE? Az, hogy mindent vállalnánk a gyerekeinkért, ne csak szöveg legyen! Nem szabad átfogalmazni úgy, hogy mindent, kivéve, ha nehéz! Igenis nehéz, de megéri!
Sok sikert és boldog babavárást!
Szia.
A terhesség elött én is doha´nyoztam,de ahogyan kiderült,egy szálat sem szívtam el többé.Te is kibírnád,ha akarnád.Amior cigizel,a babád "nem vesz levegöt",mert ugye a reflex megvan,és gyakorol a mama hasa´ban.a dohányza´s koraszüle´st eedményezhet,és állt.kevesebb sújal is születnek babák.
27hetes kismama.
Szia!Csak azt tudom neked ezzel kapcsolatosan mondani ,hogy hagyd a fenébe azt a büdös cigit...
Lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz ha megtudod állni a terhesség alatt a pöfékelést.
Gondolj csak bele mennyire fájna ha kiderülne,hogy ne adj Isten ezért lépne fel valami probléma.
Az hogy saját egészségeddel mit művelsz az egy egyéni történet,de te már felelős vagy a pocakodban növekvő emberkének az egészségéért és nincs jogod ezt elvenni tőle!Sok sikert a babádhoz!:)
Én erős dohányos voltam,napi másfél doboz cigarettát elszívtam,ezt 8 szálra tudtam csökkenteni, a családomban többen is erős dohányosok voltak,bánt a bűntudat,de nem tudom teljesen letenni én sem.Hazudni meg feleslegesen hazudnék magamnak és másoknak, hogy igen én nem szívom.
Mások is szívják és sajnos azok sem tudják letenni,van ilyen,24 hetes kismama vagyok és szerintem sokan küszködnek ilyen problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!