Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi egy szál cigi árthat a...

Napi egy szál cigi árthat a picinek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 10:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Úristen! Diplomás közgazdász, úgyhogy biztos igaza van! :DD
2013. júl. 13. 12:20
 12/23 anonim ***** válasza:
32%
Tutira :D Mivel közgazdász mindenben csak igaza lehet. Meghajolunk lenyűgöző tudásod előtt. :D
2013. júl. 13. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
Akkor a diplomás közgazdászt zárjuk be egy pici helyre ahova 9 hónapig minden nap csak egy szálnyi füstöt engednénk be, tuti élveznéd.
2013. júl. 13. 12:45
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Attól, hogy a gyerekét szánt szándékkal nem mérgezi valaki nem lesz "szuperanya".
2013. júl. 13. 12:50
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan! Ennek kéne lennie a normálisnak! De sajba manapság már ez számít szupernek? Széép!!
2013. júl. 13. 13:07
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Nem is értem igazából amit írt. Szerinte egy pohár bor, sör (amit még az orvos is alátámaszt, hogy jót tesz) az ártalmas, de egy szál cigi (amit az orvos sem ajánl) az nem? Hmm. Közgazdász logika. :DD
2013. júl. 13. 13:21
 17/23 anonim ***** válasza:
58%

Csak azért írtam oda a végzettségem hogy elkerüljem hogy azzal gyertek hogy biztos aluliskolázott és azért beszél ilyeneket. Na mindegy. Miért is jobb a napi alkohol fogyasztás mint egyetlen szál cigi? Nagyon érdekes ez a hozzáállás.

A lényeg igyatok nyugottan kismamák de nehogy rágyújtsatok mert akkor ti vagytok a legsz.bbak a világon.

2013. júl. 13. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Te állítottad be úgy, mintha a cigi jobb lenne, mint az alkohol. Természetesen mindkettőt kerülni kell, bár azt hozzátenném, hogy itt senki nem beszélt az alkoholról. Orvosi tény, és túl sok ész sem kell hozzá, hogy megértse az ember, egy szál cigi káros, egy pohár bor még egészséges is. Ha már itt tartunk.
2013. júl. 13. 14:11
 19/23 anonim ***** válasza:

Senki nem iszik! DE mivel iskolázott vagy értened kéne!!!

Látom nem sikerült!

És ez h az szuper anya aki nem cigizik hááát mit ne mondjak szép hozzászólás volt. Nem is értem h jöhet ilyesmi szóba annak aki terhes h cigizzen vagy igyon. Főleg ha akarta azt a gyereket! Egyiket se kellene. De mint tudjuk nagyon sokan csinálják! És hiába kérdezget itt meg mindenkit attól h van aki nyugtázza mert ő is csinálta nem jelenti azt h nem lesz baj belőle. Kívánom h ne legyen. Mert egy beteg gyereknél rosszabb a világon nincsen. De ezek mind olyan dolgok amiket egy felnőtt nő meg tudna akadályozni h ebből probléma lehessen. De mégsem teszi! Na ez az ami elítélendő. Mert az a gyermek nem tehet arról h anya ennyire gyenge személyiség.

Nem hiszem h ez annyira olyan dolog lenne amitől szupernek kéne éreznie magát vkinek. Így kéne mindenkinek. De ha nálad ez annak számít?! hát legyen!

2013. júl. 13. 14:12
 20/23 anonim ***** válasza:
39%
Itt nagyon nagy félreértés van. Az alkoholt azért hoztam fel mert már számtalanszor olvastam itt hogy nyugottan meglehez inni egy két pohárral nem lesz belőle baj. Hát én nem így gondolom az alkohol is ugyanúgy káros a babáknak mint a cigi. Nyílván nem arra gondoltam hogy szívjanak el napinta egy dobozzal. A szuperanya kifejezést pedig azokra az anyukákra értettem akiknek van egy nézőpontjuk és csak az a jó semmi más. A véleményüktől eltérő szemléletmódot pedig teljesen elítélik. A lényeg hogy egy szál cigi biztos hogy nem fog kárt tenni a babában. A napi szintű alkoholfogyasztás egészséges egy pici fejlődő szetvezetnek? Ahogy gondoljàtok.
2013. júl. 13. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!