Én nem dohányzok de a családban 4 en igen. A passziv dohányzásbol ugye nem lehet baja a babámnak?
Sajna anyoséknál lakunk és mindenki szivja rajtam kivül a szobánkba nem de sajna bejön a füst mindig meg nem kuksolhatok a szobába a 4 fal között..:-(És nem is csukhatom be mindig az ajtot.Néha nagyon fáj a fejem a füsttől meg rosszul vagyok tőle és hiába mondom sz@rnak bele és sajnos ki is figuráznak hogy milyen nyafka hisztis vagyok.Sokat veszekszek a párommal is ez miatt de azt mondta hogy nem parancsolhat a szüleinek meg a testvérének.Nem tudom meddig vbirom de elegem van,a másik megha megszületik a kisbabánk akkor mi lesz cigifüstbn fog megfulladni??Sajnos még egy darabig itt kell laknunk mit csináljak?Vagy nem lesz baj?Mert az nem érdekel hogy fáj a fejem de belehalnék ha a babámnak valami baja lenne...Mit csináljak???:-((
Egy elkeseredett kismami kérlek irjatok!Köszönöm!
Anyosom azt papolja hogy ő cigizett mind a 2 terhessége alatt.És egészséges gyerekei lettek.Én meg csak azt szivom amit ők kifujnak abba nikotin sincs.Vagy valami ilyesmi.Azon is kiakadtam mikor mondta hogy megszült és mentek le kávézni cigizni...ezen is besértődött...de ez van.Csak szoptatni nem tudott de mikor mondtam hogy a cigi miatt akkor az nem volt igaz...de ezt csak azért mondom mert nem cigizek.
Párom meg nem mer nekik szolni sajna de előbb utobb kell valamit csinálni érzem mert ez igy nem jó.De lécci ne ijeszgessetek.Sajnos anyám is bagozik meg a családom is...:-((Hát ez van albiba nem akar menni a párom.Abbol is csak veszekedés van ha felhozom meg abbol is ha szolok a cigi miatt...de ennyire nem érdeklik anyosomékat az unokájuk?Ée ezek utánn még ide hozzam???JAjj mit csináljak kész vagyok...Még csak 25 hetes vagyok és meg fogok bolondulni!!!Mit mondjak a páromnak amivel beadja a derekát és szol az anyjáéknak??vagy esetleg elmegyünk albiba???
Hát köszi a válaszokat Csajok tudom az nem megoldás hogy itt ahgyok csapot papot odaköltözök valahova pl nagyihoz és??Ő lesz az apja a gyerekünknek?Ez sem megoldás akivel több mint 10 éve vagyok együtt itthagyom és eldobom az eddigi életemet!Legalábbis szerintem.
De hiába ki lehetne menni a teraszra cigizni vagy legalábbis a páromnak is azt mondtam cigizzenek bent a nappaliba /szomszéd szoba/csak ha egyszerre hárman rágyujtanak akkor nyissák ki az ablakot erre is azt mondta szivességből lakunk ott ő nem szolhat én meg ne szoljak mert akkor kiraknak lehet vagy csak vesekedés lesz...vagy szolok én de mit mondjak anyosnak???Doki mondta hogy ne cigizzenek bent??Jajj nagyon el vagyok keseredve de nem szeretném ha a füstöt szivná a babám...ma lassan megint sirok...:-((
A párod gondolkozhatna felelősségteljesebben! Én választás elé állítanám, keményen, mert a babánk fontosabb, mint az anyós cigarettázása!
Neki mi a fontos? A baba és Te számítasz egyáltalán? Nem ez jön le :P
Szerintem ezt az oldalt olvasd fel a párodnak, ha esetleg sikerül akkor az anyósnak sem ártana.
Most vesztünk megint össze telefonon.
Már kész vagyok.Azt mondtam olvastam hogy káros a babára erre megint cirkusz hogy én mindent elhiszek és nem biznyitott.Én már nem tudom mit csináljak.
Már megint sik ideg vagyok meg ő is mert lecsapta a telcsit.Tudom hogy szeret meg a babát is de megkérdeztem mi a fondtosabb a cigi vagy mi.Erre azt mondta nem tud mit tenni miért cirkuszolok ezen minden nap csak magunkat huzzuk fel ez igaz de valamit csak lehet csinálni.El vagyok keseredve nem ezt vártam.És persze én vagyok megint a hisztis pixa.
Nagyon nehéz ügy. Nálunk is volt gond a cigarettából, de akkor még nem vártam babát. Anyum dohányzik, de amint egyre jobban zavart bennünket, kialakított magának egy részt a lakásban (a legtávolabb eső szoba) ahol rágyújt. Amióta babát várok, különös gonddal ügyel arra, hogy a közelembe ne.
A párod azt mondja nem bizonyított... Amikor mentek uh-ra kérdezd meg az orvost, de úgy, hogy a párod is ott van. A széndioxid 10x erősebben kötődik a hemoglobinhoz mint az oxigén, éppen ezért káros a babára nézve... Esetleg anyukádék nem toleránsabbak ilyen szempontból? Bár a költözés nem megoldás. Nemsokára fog jönni a védőnő, lehet feltűnik neki, vagy tesz ő is megjegyzést. Addig is szellőztess sokat és minél kevesebbet legyél otthon. "Otthon". Minden jót kívánok!
Szia!
Lehet hülye ötlet, de esetleg beszéld meg a gyerekorvossal, hogy jöjjön ki "családlátogatásra", esetleg ő tudna hatni a családra. Bár azt hiszem, ha ilyen csökönyösek, neki sem fognak hinni. Zárd az ajtót, szellőztess sokat. Esetleg keress vmilyen szerkentyűt, ami legalább a ti szobátokban szűri a levegőt. Vagy vmi virág, vagy vizes vattapamacs (úgy emékszem ez szűri a levegőt). Ha ők nem változtatnak, te próbálj ki vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!