Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, h. őt éreztem? A...

Lehetséges, h. őt éreztem? A családban nem hisznek nekem.

Figyelt kérdés

Tegnap előtt, 14+5 naposan, éreztem először a babámat. Egyértelműen, pihenés közben, a köldökömtől lentébb balra rúgott 3-at 4-et egymás után. Az első kettőt jobban éreztem. Tegnap is éreztem, egymás után kétszer ugyan ott, csak gyengébben. Nem bélmozgás volt, meg nem valami ér lüktetett, szerintem Ő volt. Persze senki nem hisz nekem, minden vacakra ráfogják, h. bizt6os az volt. De már megkaptam azt is,h. képzelődöm. Nem vagyok sovány, 68 kiló vagyok, és 172 cm, a hasam már látszik,h. kerekedik. Azt mindenki észreveszi.

Ti mikor éreztétek először a babátokat? 15 hkm.

2010. júl. 11. 13:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Pont olyan érzés volt, mint amikor ujj beggyel megnyomod a hasad, vagy combod, csak belülről. ÉS először erősebben, majd gyengébben. Sok olyanról olvastam,h. bugyborékolást, csikizést éreztek. Nekem határozott nyomkodás volt.:)
2010. júl. 11. 13:03
 2/16 anonim ***** válasza:
Lehetett már a baba is,de lehet,hogy egy ideg rakoncátlankodott,ilyen is előfordul:) De mondom,könnyen lehet hogy már a baba volt. Szerintem ne érdekeljen mit gondolnak a többiek,még fiatal a terhességed,szóval nem egyértelmű hogy a babádat érzed
2010. júl. 11. 13:06
 3/16 A kérdező kommentje:
Szia! Valóban nem egyértelmű, mert még nem tudom, h. mit kell érezzek. Első baba.
2010. júl. 11. 13:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy az köldöködtől lentebb mit jelent. A méh úgy a 20. hét körül éri el csak a köldök vonalát.Az első mozgásokat lent a hasad első harmadában lehet érezni.
2010. júl. 11. 13:10
 5/16 anonim ***** válasza:

Én most 6 hónapos terhes vagyok, és az első babámat várom.

Én sem éreztem semmilyen bugyborékolást, sem pedig csiklandozó érzést, viszont nálam is korábban jelentkezett a magzatmozgás érzékelése, mint az átlagnál, akik első babát várnak. Az ideg sem kizárt, de nagy valószínűséggel a babóca tekereg odabent. :)

2010. júl. 11. 13:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Köldökömtől lefele 5 cm.-re kb., és balra pár centi. Pontosan nem tudom, nem mértem, de tuti,h. köldök alatt volt, nem a vonalába, nem felette, nem teljes oldalt.
2010. júl. 11. 13:16
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom,h. annak van e köze hozzá, a mozgásban, (h. mikor kezdem érezni) de a papíromra az van írva,h. a lepény a mellső falon tapad. Na kedes utolsó, neked hitt a családod? Fiad,v. lányod lesz?
2010. júl. 11. 13:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt éreztem 14-15. hét között. Napi rendszerességgel. Semmi bugyborék, stb nem volt, amit mondtak. Határozottan őt éreztem. Mostmár inkább kívül szeretném látni, de ő még nem kíváncsi a világra. 39+2 hetes km
2010. júl. 11. 13:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy érezheted én az első babámat 12hetesen ugy éreztem mintha buborékok pukkantak volna szét a pocimban (éjjel háton fekve minden zavaró körülmények nélkül)
2010. júl. 11. 13:58
 10/16 anonim ***** válasza:
nekem uez volt a 17. héten. előtte is éreztem már 1-2 hete, de azt még én se hittem el:) fiú lett egyébként, lepény hátsó falon volt.
2010. júl. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!