Lehetséges, h. őt éreztem? A családban nem hisznek nekem.
Tegnap előtt, 14+5 naposan, éreztem először a babámat. Egyértelműen, pihenés közben, a köldökömtől lentébb balra rúgott 3-at 4-et egymás után. Az első kettőt jobban éreztem. Tegnap is éreztem, egymás után kétszer ugyan ott, csak gyengébben. Nem bélmozgás volt, meg nem valami ér lüktetett, szerintem Ő volt. Persze senki nem hisz nekem, minden vacakra ráfogják, h. bizt6os az volt. De már megkaptam azt is,h. képzelődöm. Nem vagyok sovány, 68 kiló vagyok, és 172 cm, a hasam már látszik,h. kerekedik. Azt mindenki észreveszi.
Ti mikor éreztétek először a babátokat? 15 hkm.
Én most vagyok 18 hetes, és egy hete érzem a babámat. Ő már a 2. És én mindig a húgyhólyagomnál érzem, vagy középen vagy pár cm-re jobbra, vagy balra.
Nekem is szokott fentebb is olyan érzésem lenni, mintha bent mozogna valaki, de rájöttem ,hogy az csak a belem, mivel még mindig sokat puffadok.
De lehet, hogy te már a babádat érzed.
A kérdező kommentje:
Nem tudom,h. annak van e köze hozzá, a mozgásban, (h. mikor kezdem érezni) de a papíromra az van írva,h. a lepény a mellső falon tapad. Na kedes utolsó, neked hitt a családod? Fiad,v. lányod lesz? <<< Kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!