Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindent átmostok és kivasaltok...

Mindent átmostok és kivasaltok a babának?

Figyelt kérdés

Elővettem a kislányom régi ruháit, mindent átmostam baba mosóporral és kivasaltam a kistesónak. Azt nem tudom, hogy amiben haza fogjuk hozni majd a kórházból, azt is kimossam?

Egyébként is minden ój ruhát átmostok és vasaltok? Mert amikkel eddig azt tettem, az régi volt vagy turis, nem új.

köszönöm.

2013. júl. 8. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az újakat feltétlen, mert azok tele vannak vegyszerrek a gyártás miatt.
2013. júl. 8. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenféle ruhát átmosok mindig, sőt mindet vasalom is. Ajánlom neked is, ha van időd. A vasalás legalább fertőtlenít is.
2013. júl. 8. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is mosok, vasalok mindent, újat is, régit is.:) Az a biztos!:)
2013. júl. 8. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is!!!!!!!!!!! :-)
2013. júl. 8. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is mosom, vasalom mind.
2013. júl. 8. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindent, ahogy magamnak is. Soha nem volt rajtam mosatlanul új ruha... nem is értem a kérdést... :)
2013. júl. 8. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
En is mindent mosok, vasalok.
2013. júl. 8. 21:18
 8/10 Lues ***** válasza:
Én is mosok és vasalok mindent legyen az új vagy használt. Az újakat meg pláne, hisz mint már írták, tele lehet vegyszerekkel, stb. Lassan halad ugyan, de megéri! :)
2013. júl. 9. 08:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Annak idején a lányomnak is vasaltam mindent 3 hónapos koráig, de mosz csak azt, amit kell.

2013. júl. 9. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, nekem is második baba, lazábban is veszek sok mindent, de a mosás-vasalást nem hagyom ki:)
2013. júl. 9. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!