Mindent átmostok és kivasaltok a babának?
Figyelt kérdés
Elővettem a kislányom régi ruháit, mindent átmostam baba mosóporral és kivasaltam a kistesónak. Azt nem tudom, hogy amiben haza fogjuk hozni majd a kórházból, azt is kimossam?
Egyébként is minden ój ruhát átmostok és vasaltok? Mert amikkel eddig azt tettem, az régi volt vagy turis, nem új.
köszönöm.
2013. júl. 8. 19:38
1/10 anonim válasza:
Az újakat feltétlen, mert azok tele vannak vegyszerrek a gyártás miatt.
2/10 anonim válasza:
Én mindenféle ruhát átmosok mindig, sőt mindet vasalom is. Ajánlom neked is, ha van időd. A vasalás legalább fertőtlenít is.
3/10 anonim válasza:
Én is mosok, vasalok mindent, újat is, régit is.:) Az a biztos!:)
6/10 anonim válasza:
Mindent, ahogy magamnak is. Soha nem volt rajtam mosatlanul új ruha... nem is értem a kérdést... :)
8/10 Lues válasza:
Én is mosok és vasalok mindent legyen az új vagy használt. Az újakat meg pláne, hisz mint már írták, tele lehet vegyszerekkel, stb. Lassan halad ugyan, de megéri! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Annak idején a lányomnak is vasaltam mindent 3 hónapos koráig, de mosz csak azt, amit kell.
2013. júl. 9. 11:56
10/10 anonim válasza:
7-es vagyok, nekem is második baba, lazábban is veszek sok mindent, de a mosás-vasalást nem hagyom ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!