Anyukák, nektek jut időtök a vasalásra? Mindent kivasaltok?
Este szoktam vasalni v. hiradó nézés közben esetleg hétvégén többet.
Igen mindent ágynemüt lepedőt bugyit is.
Ami olyan hogy pl. alkalmi férfi ing azt kimosás után nem vasalom mert újabb alkalom elött vasalom frissen.
Szia!
Három hónapos a kicsi már csak a legszükségesebbeket vasalom (textilpelus)6 hétig vasaltam mindenét.
Utálok vasalni pedig szuper vasalóm van és már apuka sem olyan helyen dolgozik hogy inget és öltönynadrágot hord.:))
Két gyerek mellett csak amit szükséges, azt vasalom. Sokszor besegít a férjem, legutóbb ő vasalt a családra. Az itthoni ruhák többségét nem vasalom, az ovis/bölcsis, dolgozós ruhák mennek a vasalni valókhoz.
Vasalási idő: alváskor, hétvégén illetve este.
Nekem is két gyermekem van,rájuk is lehet mosni,sőt vasalni is.Általában 2-3 adagnyi ruhát szoktam egyszerre elvasalni,mert pár darabnak nem állok neki.A bodykat,felsőket,ha nagyon gyűrött pizsomákat is,atlétákat vasalok nekik,nekünk felnőtteknek nem sok vasalatlan van,csak a teritőim,konyharuha,vagy nekem pár darab blúzom,szerencsére az én párom se öltönyös,igy ingeket nem kell vasalnom. :)
Általában 2 óra alatt elvégzek,de van hogy másnapra is marad vasalatlan,ritkán.Akkor szoktam,amikor a fiam még oviban van,1 gyerekkel mégis könnyebb,főleg ha alszik.Mára tervezem egyébként hogy vasalok,majd ebéd után állok neki,amikor elalszik a kislányom,s remélem mire menni kell az oviba a nagyért,el is végzek.
Húúúúú, utálok vasalni :( Én proszívózok, mosogatok, takarítok, csak AZT ne kelljen!!!!!!!
De a héten akkora kupac jött össze, hogy majd' leszakadt a lábam és a derekam, mire végeztem :( Úgyhogy elhatároztam, rendszeresen vasalok ezután, inkább többször kevesebbet.
A férjem "kötelező az ing és az élére vasalt nadrág" helyen dolgozik, úgyhogy szííívááás...... :)
Mondjuk azt sem szeretem, ha gyűrött a ruha, úgyhogy persze vasalok mindent, csak úúúúúúgy nem szeretem.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!