Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, nektek jut időtök a...

Anyukák, nektek jut időtök a vasalásra? Mindent kivasaltok?

Figyelt kérdés
Valahogy nálam ez a házimunka mindig el van maradva. Sőt őszinte leszek, néha nincs energiám vasalni, összehajtom a ruhákat, és elteszem a helyére. Nálatok ez ,hogy van?
2011. jan. 14. 09:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

11.17.

Egy gyerkőc van.

2011. jan. 14. 11:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Dehogy! Én is úgy vagyok, hogy az összes létező házimunka közül nekem ez a legutálatosabb. Azon kívül időm sem jutna rá. Napi 2 óra pláne nem. Inkább játszom a picikkel gyűrött ruhában :) A gyerekek ruháit egyáltalán nem vasalom, a legtöbb nem is igényli. Ünneplőinget meg nem hordanak naponta. Apuka ingeit vasalom, de azt heti 1x és a heti adag megvan kb fél óra alatt.
2011. jan. 14. 12:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :-) Megnyugodtam,hogy nem csak én utálom a vasalást!:-))
2011. jan. 14. 12:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Én szeretek vasalni...

19 hónapos a lányom.

Szinte mindent vasalok. Télen különösen. Még vizesen, mert akkor gyorsabban száradnak.

Nyáron a törölközőket, bugyikat, zoknikat nem vasalom, minden mást akkor is.

Izgalmas akkor lesz, ha visszamegyek dolgozni.

2011. jan. 14. 13:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem vasalok. Férjem sem ingben jár dolgozni, így nem mindennapos ez a tevékenység. Csak ha feltétlenül muszáj.
2011. jan. 14. 13:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sose vasaltam és nem is fogok. Szerencsére a férjemnek nem kell ingben járnia dolgozni. Inkább a mosásra, teregetésre ügyelek, mert nagyon sokat számít. Nem gyűröttek a ruháink!!! Mondjuk olyat nem is veszek, ami kimondottan vasalást igényel. Persze van évi 1-2 alkalom, amikor ki kell vasalni valamit, de azt kibírom.
2011. jan. 14. 14:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Én szeretek vasalni, de feleslegesnek tartom, így nem vasalom.

A ruhák viselve 10 perc alatt kirúgják magukat, nem gyűröttek. Plusz ecettel öblítek, úgyhogy a fertőtlenítés is megvan enélkül. :)

2011. jan. 15. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!