Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Minden mosott ruhát kivasaltok...

Minden mosott ruhát kivasaltok? Vagy össze hajtjátok és úgy rakjátok szekrénybe?

Figyelt kérdés

Lehet mi vagyunk furák, de mi ingeket, illetve ünneplőket, vagy gyűrőtt ruhát felvétel előtt vasaljuk ki, de mosás után miután megszárad nem vasalunk.

Nálatok, hogy szokás?

2012. júl. 14. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is, mint nálatok.
2012. júl. 14. 13:17
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Én egyáltalán semmit nem vasalok! A férjem nem ingben jár dolgozni, amúgy sem öltözködünk a mindennapokban elegánsan, pólókat meg nem vasalok. Ha alkalom van, akkor felvétel előtt vasalok.
2012. júl. 14. 13:19
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt gondoltam más mindig vasalja. Mondjuk nekem felesleges lenne, mert néha úgy rakom be, hogy gyorsan be kell csuknom, hogy ne jöjjenek velem, mikor kinyitom meg rázuhan a fejemre. Nem a rendetlenség miatt, hanem mert nincs hely a sok göncnek, felét nem hordom, és az amit hordanék nem fér be a sok feleslegtől:D (15L vagyok)
2012. júl. 14. 13:20
 4/15 A kérdező kommentje:

Igen pólót, nadrágot ami szépen össze van hajtva egyátalán mi sem. De ha nagyon gyűrőtt, mert sokáig gyűrődött szekrénybe, akkor néha levasaljuk, hogy ne úgy nézzen ki mintha kutya szájából tépték volna ki:)

Ing meg ünnepnapokon,iskolába illetve ha ballagás, vagy egyéb ilyesmi van.

2012. júl. 14. 13:21
 5/15 anonim válasza:
Nem, van egy csomó ruha amit amúgy sem vasalok ki. Csak az ingeket, ünneplőket, de ezeket ált. mosás után, vagy amikor kedvem van.
2012. júl. 14. 13:22
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm harmadik neked is és többieknek is:)

Mi ünneplőket felvétel előtt (is) de van mikor mosás után nem, és csak felvétel előtt

2012. júl. 14. 13:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Én nem vasalom ki csak mielőtt hordani szándékozom. mért csináljak 1 munkából 2őt??
2012. júl. 14. 13:38
 8/15 anonim ***** válasza:
18%

Ki mennyire igényes, én vasalatlan ruhában ki nem mennék az utcára, de még a bölcsibe sem vinném úgy a gyerekemet.

A legolcsóbb megoldás ha hetente egy alkalommal mindent kivasalni.

A legdrágább ha néhány percre alkalom szerűen kell hetente többször fölmelegíteni a vasalót.

Fehér ruhákat ingeket és terítőket csak közvetlen használat előtt vasalok. A kivasaltan tárolt fehér ruhák besárgulnak.

2012. júl. 14. 13:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Úgy csináljuk, ahogy nálatok zajlik le kedves kérdező.

Csak az ünnepőket szoktuk kivasalni az ünnepség reggelén...

2012. júl. 14. 15:28
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

Utolsó előtti: Én nem érzem magam igénytelennek, és létszügségesnek sem érzem azt, hogy elkezdjek vasalgatni. a ruhaszárogatóra fel vannak csipszelve, ahol kiegyenesedik, legjobban ha fújja a szél:)

Mindenkinél más egyébként a szokás:)

2012. júl. 14. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!