Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjetek megköszöni, ha...

A férjetek megköszöni, ha kimostok vagy kivasaltok rà? Vagy ha éppen nincs kivasalva amit fel akar venni, megkér vagy csak oda veti?

Figyelt kérdés

Csak kivàncsisàgbol kérdezem!

Az enyém meg köszöni vagy éppen megkér, bàr egy éve vagyunk együtt, de ezt a gesztust meglepödve tapasztaltam, pedig volt màr 2 élettàrsam!

2009. máj. 20. 13:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Az én férjem is megköszöni. Egyáltalán nem veszi a dolgokat természetesnek. Nem úgy az ex-ek, de nem is véletlenül lettek ex-ek :))
2009. máj. 20. 13:27
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Mivel napi szinten mosok, nem koszoni meg, nem is kell, ez _nekem_ termeszetes. Vasalni nem szoktam, de ha valami extra munka merul fel, akkor megkoszoni, ha megcsinalom, de egyebkent altalaban o csinalja meg.
2009. máj. 20. 13:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is megköszöni, sőt néha amit nem szeretek rajta ruhát baleset szokta érni. És akkor is csak nevet. :))
2009. máj. 20. 13:29
 4/22 A kérdező kommentje:
Persze hogy nekünk nöknek ez természetes, nincs is azzal semmi gond, nemis vàrom el! De akàrhànyszor megköszöni, leesik az àllam!De jol esik, az tuti! Remélem nem fog megvàltozni! :D
2009. máj. 20. 13:32
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mindennap mosok -vagy kétnaponta-, vasalni pedig minden héten vasalok, és ha elég ügyes vagyok a párom már csak azt látja, hogy be is van rakva a ruha a szekrénybe, úgyhogy nem igazán szokta megköszönni. De ha valami extrát csinálok, akkor felfigyel rá :) Mondjuk ha kiégetem a ruháját :))) ...szerencsére még csak egyszer fordult elő a 6 év alatt :)
2009. máj. 20. 13:43
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
en is megszoktam koszoni a baratnomnek h elvegzi a nehez "munkat" de en is segitek amikor otthon vagyok de ugy szoktam megkoszonni h elviszem vacsorazni, elmegyunk uditozni, en fozok egy ket napot , es sokszor kap viragot tolem egy heten.
2009. máj. 20. 13:50
 7/22 A kérdező kommentje:

:D azért örülök, hogy nem mindenkinek van problémàja a kapcsolatàban!

Köszönöm a vàlaszokat és vàrom még a hozzàszolàsokat!

2009. máj. 20. 13:52
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokta megköszönni, hiszen mindig van tiszta, vasalt ruha a szekrényében. Akkor minden nap köszöngethetné:))

Ha olyat akar felvenni, ami mondjuk a vasalni valók között van, és ráérek, akkor persze, megkér, hogy vasaljam ki.

2009. máj. 20. 13:53
 9/22 A kérdező kommentje:
Vannak még rendes, kedves férfiak! Köszi neked is, ne vàltozz meg! El se hiszed, milyen jol esik ez egy nönek! :))
2009. máj. 20. 13:53
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

En is mindennap mosok, igy nem koszoni meg, de o is szokott mosni ha en epp nem erek ra, vagy epp dolgozok.

Sot amikor hetvegen is dolgozok akkor rendszeresen "meglep" valami kulonleges vacsoraval :))

Vasalni meg o szokott! :))

2009. máj. 20. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!