Nem köszöni meg, hiszen ez hozzá tartozik a mindennapi feladatok közé. Én sem szoktam megköszönni, ha elmosogat, vagy kitakarítja az autót. Aki ami munkát meglát, és megcsinálja.
Egyébként szép gesztus a párodtól.
2009. máj. 20. 14:08
12/22 anonim válasza:
A párom szerint a házimunkát nemcsak a nőknek kell csinálni,hisz mi nők is dolgozunk 8-9 órát...Ezért mi megosztjuk az otthoni tennivalókat.Én szeretek mosogatni és vasalni,így ezt én csinálom.Ő imád főzni,és porszívózni,ezért ő azt csinálja...Vannak olyan napok amikor én mindent megcsinálok,és ő úgy köszöni meg,hogy süt nekem valami nagyon finom süteményt!!!(mint írtam imád a konyhában kísérletezni az ételekkel csak mosogatnia ne kelljen:) )
2009. máj. 20. 14:10
13/22 A kérdező kommentje:
:)) Az enyém ki nem àllja a porszivo hangjàt :)) De fözni ö is imàd, bàr legtöbbször együtt szoktunk! Mosogatni és vasalni is szokot, ha kell, bàr ritka! Mivel sajna itthon vagyok, megcsinàlom! Nekem ez természetes, de hogy megköszöni, na azon még most is elcsodàlkozom! De màr én is ràszoktam, ha segit megköszönöm! :) Annyira jo, hogy vannak ilyen emberek, àldom az eget hogy az utamba sodor
2009. máj. 20. 14:24
14/22 A kérdező kommentje:
sodorta! Na ez kiugrott a sorbol :))))
2009. máj. 20. 14:25
15/22 anonim válasza:
Nálunk nem köszöni meg. Azt szokta időnként megkérdezni, hogy hogy tudok ennyit mosni. Férfi létére képtelen megérteni, hogy gyerek és kutya mellett ez sajnos mindennapos. Vasalni egy héten egyszer szoktam, olyankor többnyire menekülnek valahova a gyerekkel, mert nagyon ingerült tudok lenni, úgyhogy inkább próbál meggyőzni, hogy az ő ruháját nem kell kivasalni :) Nálunk bevan osztva, hogy ki milyen házi munkát csinál otthon. Az ő dolga a porszívózás, mosogatás és a szemét levitel. Én se köszönöm meg neki. Viszont a főztömet még 11 év után is dícséri, az jól esik :)
2009. máj. 20. 14:47
16/22 anonim válasza:
Szia
Az én férjem 3 év után még azt is észre veszi ha felporszívózok és egy nagy puszival köszöni meg bármit csinálok köszönetet kapok érte nagyon sokat segít itthon pedig nem kellene mert gyesen vagyok és bőven minden bele fér az időmbe
Bezzeg az előző férjem össze kevert az anyjával még haza se értem a munkából ül a konyha asztalnál és kiabál nekem hogy szedjek neki kaját mert éhen hal nah erre az volt a válaszom ha arra nem képes hogy kiszedje magának akkor haljon éhen mert én nem a ku...ja vagyok bármit is csináltam soha se egy köszönöm se semmi amikor az ő dolgát csináltam köszönet helyett azt kaptam hogy :látom tudod mi a dolgod
persze esküvő után lett ennyire elszállva magától igaz előtte se köszönt meg semmit de a megjegyzésit kihagyta nah 2 hónap után úgy berágtam hogy én nem a rongya vagyok hogy össze pakoltam a cuccát és repült anyucihoz
2009. máj. 20. 15:18
17/22 anonim válasza:
Nem értem: attól hogy valamit minden nap csinál egy nő, miért ne lehetne megköszönni?? Egy köszönöm nem kerül semmibe és nagyon jó tud esni!
Mi 2 éve vagyunk házasok, és a férjem mindig megköszöni a vasalást, tehát már közel 700 köszönetet kaptam csak ezért :)
2009. máj. 20. 17:52
18/22 anonim válasza:
megksözöni és megkér.
észreveszi azt is, ha a gáztűzhely le van takarítva, de azért nem mindig :)
7 éve
de nem volt ám mindig ilyen ...:)
2009. máj. 20. 18:38
19/22 anonim válasza:
Az enyém nem köszön meg semmit, természetes neki, hogy én végzem a házimunkát, de ha ne bírom, nem követelőzik, nem bírál, eltűri ha nincs elmosogatva. Ha nincs vasalt inge, szépen megkér, hogy ezt vasaljam ki. Felajánlja, hogy vigyáz a 4 gyerekre, míg én elvégzem a házimunkát. Őrajta is sok teher van, én hálás vagyok neki ezért a hozzáállásért.
2009. máj. 20. 19:22
20/22 anonim válasza:
Nekem természetes, hogy mosok, főzök, takarítok. A párom ugyan a mosást nem köszöni meg, de megköszöni az ételt, ha elmegyünk valahova és kikészítem a ruháját, ha készítek valami meglepetést. A mosást illetően dicsérni szokott (milyen illatos a ruha, milyen ügyesen elpakoltam...), ami nekem felér ezer köszönömmel. És természetesen ő is besegít a munkába, hiszen nem csak én lakom "itthon". :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!