Anyukák, minden vasalható babaruhát mindig kivasaltok?
Igen, vasalom a ruháit, mert szeretem, ha nem gyűrött. Igaz, a szárítón szépen megszárad, de ha már a mi ruháinkat is kivasalom, akkor az a plusz 20 darab nem okoz gondot.
Ettől függetlenül 2. héten már a mi ruháinkkal mostam az övét is. Szerencsére nincs gondja vele :))
ez iszonyat fárasztó és rengeteg időt felemészt
örülök hogy nem csak én látom így
meg voltam győződve hogy rajtam kívül minden anyuka éjt nappallá téve vasal és gyönyörű stócokban sorakozik a babaruha a szekrényben
hát a mienkben van olyan kupi néha:(
igen de én vasalás függő vagyok,engem teljesen kikapcsol :-)
fehérneműt is és farit is.más ilyeneket nem szokott vasalni,de én utálom ha gyűrött,babaruhánál pedig jól fertőtlenít.
39hkm
Én nem szoktam kivasalni semmit szinte. Bébiruhák külön mosva, szépen teregetve.
Két bébi mellett időnként örülök, hogy élek, és a szabad 5 perceimben inkább "kockulok" egy kicsit :).
2. vagyok!
Ooooh! Én sem vasalok mindennap! Sőőőt .. van, hogy 2 hétig gyűlik a vasalni való, annyira "lusta" vagyok. Főleg 40 fokba!
Főzni is este szoktam. Szerencsére a lányom mellett azért van időm napközben kicsit takarítani vagy valamit tevékenykedni, de nem vagyok az a tipikus éjjel-nappal fertőtlenítő "házisárkány"! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!