Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, minden vasalható...

Anyukák, minden vasalható babaruhát mindig kivasaltok?

Figyelt kérdés
Bodyk,rugik,textil pelus, hálózsák..ilyenekre gondolok. Mindent vasalgattok örökké? Aki igen, a baba mennyi idős koráig tette? Köszönöm, 34hkm.

2012. júl. 2. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Általában vasalok minden olyat ami vasalható. (3 gyerek mellett) mert én így szeretem... általában hetente 1-2 alkalommal inkább 1. :) ha tehetem vasárnap délután amíg a kicsik alszanak. Nézünk közben valami online filmet (a lényeg hogy ne feliratos legyen :D ) és én közben vasalok. Mire vége a filmnek addigra kész vagyok. Szeretem, ha a gyerekeim szépen vannak öltöztetve itthon is, nem szoktam gyűrött ruhát rájuk adni, én sem veszek fel ilyeneket. A férjem pedig ing-nyakkendős munkahelyen dolgozik így értelemszerű...

télen kimondottan jó, mert felmelegít, ilyenkor nyáron pedig a ventilátor a lábaimra van állítva és kibírható :)

2012. júl. 2. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első fiamnál még vasaltam az első hónapban, a másodiknál már nem. Én fölöslegesnek érzem, a sajátjainkat sem vasalom. Mindent szépen kirázok teregetésnél, így nem gyűröttek.

Persze ez sokaknak nem tetszik, de őket várom szeretettel és vasalóval. :)

2012. júl. 2. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:
8 hónapos a Kisfiam, most mindent vasalok, ugyanúgy mint a mi ruháinkat.Télen szárítógépben szárítok, a vasalással töltött idő így minimálisra csökken:)) Gyönyörű simára szárít:)
2012. júl. 2. 15:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is három gyerekem van, de én is vasalok. Mondjuk én fehérneműt és szabadidő ruhát nem vasalok, ezen kívül mindent. Magunknak felnőtteknek is, tehát a kor nem számít...
2012. júl. 2. 15:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindig vasalok, bár zoknit még nem hallottam, hogy vasalni kéne. De mást igen. A mienket is vasalom, a gyerekét miért ne? Puhább is lesz. Most szombaton folyt rólam rendesen a víz, mire kivasaltam (6. emelet déli fekvésű lakás) de nálam ez elvi kérdés, hogy a ruhák láthatóan tisztán, vasalva, összehajtogatva kerüljenek szekrénybe. A tesóm szerint "húúú az anyját katonás rend van", de kell, mert így apuka is pillanatok alatt megtalál mindet ami kell.

3 éves a kislányom

2012. júl. 2. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit se vasalok. Terhesen kivasaltam őket szépen, de akkor először és utoljára :D
2012. júl. 3. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!