Óvodás gyermeketeknek vasalható jeleket vetettek? Hová ragasztjátok, a ruhanemű belsejébe, vagy előre?
Nem vettem jeleket. A benti cipőjébe belerajzoltam a jelit. A többi ruhájába nem, második éve jár oviba, nem történt még emiatt semmi. A ruháit felismeri.
Ha valaki ellopná akkor meg úgyis mindegy.
Én vettem.
A bölcsis bentre való szerelésébe. A ruhák belsejébe vasaltam a nyakrészhez (az azért látható ha nincs rajta) illetve a gatyónál a hátsó címke mellé. Benti szandijába a talpán belül, a cipőben csizmiben az oldalán van.
Sajna mi úgy kezdtük, hogy két garnitúra ruháját sőt még a bugyikáit is! kilopták a szekrényéből. Ráadásul előszeretettel adják a gondozók a gyerekekre más gyerek ruháját, ha annak kevés a váltója :(
Amióta benne van mindenben a jele azóta nem adják másra. (Halkan jegyzem meg enyhén szólva nem tetszett, hogy a mi bugyinkat más is hordja, én meg koszosan kaptam ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!